AeronTM 308 #1 Публикувано 5 Юни, 2018 Здравейте. Преди седмица си купих акорд 7 ген (2004год.) , от който съм много доволен. Но го взех с два малки проблема. Единият е че не иска да зареди диска за навигацията, а другият е именно централното заключване. Когато заключа колата от дистанционното , се заключва само задна лява врата. При опит да отключа с дистанционното, не се отваря нищо. Когато заключа от ключалката, на шофьорската врата се заключват шофьорската врата и задната лява плюс багажника. Другите две от дясно само ръчно се отключват и заключват. Не работи и бутона на дистанционното, който е за отваряне на багажника. Някой може ли да удари едно рамо. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOA1985 7 #2 Отговорено 5 Юни, 2018 Навигация нямаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3 Отговорено 5 Юни, 2018 преди 2 минути, AeronTM написа: Не работи и бутона на дистанционното, който е за отваряне на багажника. Трябва да седи натиснат около 5-6 секунди ,за да сработи.Това е при положение ,че няма друг проблем де. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 5 Юни, 2018 преди 10 минути, SOA1985 написа: Навигация нямаш. За навигацията знам . Не ми е нужна . Просто искам да мога да си настроя часовника и т.н. А за да го направя, трябва да зареди диска. Но изписка, че неможе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #5 Отговорено 5 Юни, 2018 (Редактирано) Най вероятно актуаторите на трите врати са заминали. А може би и на четвъртата, щом само я заклюва а не я отключва. Редактирано 5 Юни, 2018 от DAN_DAN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 5 Юни, 2018 (Редактирано) Погледни темата за навигация, аудио и прочее, там трябва да има линкове към 2.11 версията. Запиши я според инструкциите, ако проблема ти е в диска, има шанс да прочете новия, ако ли не проблема ти е в окото. Имаш избор, или търсиш и сменяш око, или целия ром с такъв от морга. Поне рома се сменява лесно. Цената на този ром, за този модел, не трябва да надвишава 150лв., като приемлива цена би била 100-120лв. Но определено без диск е тъпо, това е пропуск при пре-фейса. Редактирано 5 Юни, 2018 от crown_bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karchoto 35 #7 Отговорено 27 Юни, 2018 Можеш ли да постнеш снимка от това което ти изписва на дисплея. Може да има за почистване окото на навигацията. При мен така беше . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове