ilemirev1 0 #1 Публикувано 14 Май, 2018 Здравейте колеги, От скоро купих хондата ,2.2 140 коня 2009 година, светеше чека още в началото,няма промени в оборотите на празен ход,няма пушене,но на 2500 оборота забива и не иска да върви. На компютер показа грешка ЕГР клапан. Бях и сложил добавка за ЕГР в нафтата преди един месец и се оправи сама,изгасна даже и лампата на таблото,колата се отпуши и така докато един ден ходих до Македония и заредих от техната нафта,от тогава пак светна чека и пак се задави. Моля за мнения и съвети.Дизела е ново за мен,карал съм бензин до сега.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #2 Отговорено 14 Май, 2018 Ами свали и почисти ЕГР -ра,провери вдижищите се части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #3 Отговорено 28 Юли, 2018 И аз имам тоя проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #4 Отговорено 28 Юли, 2018 При теб какво беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
golfy 36 #5 Отговорено 28 Юли, 2018 Аз бих проверил и горивния филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #6 Отговорено 28 Юли, 2018 Егр е почистен филтри сменени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Petrov 2 #7 Отговорено 29 Юли, 2018 Карай по редовно с добавки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #8 Отговорено 31 Юли, 2018 Паря колата минавам 200 метра варви добре после започва да эъбива гася паля и се оправя. Егр почистен дпф премахнат нови филтри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #9 Отговорено 31 Юли, 2018 Малко оффф............. Колега чудя се как си дал пари като знаеш че колата има някакъв проблем и то не със счупен шарнир а с проблемен двигател, дори и да ми я подаряват не бих я взел да си тровя нервите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
golfy 36 #10 Отговорено 31 Юли, 2018 (Редактирано) "Паря колата минавам 200 метра варви добре после започва да эъбива гася паля и се оправя. Егр почистен дпф премахнат нови филтри" Кой и как е премахнал DPF-a, знае ли се? Като купи колата правеше ли това или не? Колега Dungiov_91 ако искаш да получиш информация дай и ти малко повече от типа на имам колата от ..... от тогава съм сменил ... проблема се появи след... и те така. 200 метра са предостатъчни да влезе колата в авариен режим, което не означава, че като изгасиш и запалиш и проблема го няма, а просто толкова и е необходимо, за да засече проблема и да те вкара в сервизен режим. Колега ilemirev1 при теб как стоят нещата с DPF-a .. имаш ли представа? Редактирано 31 Юли, 2018 от golfy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #11 Отговорено 31 Юли, 2018 Купих я и я карах 1 месец и тогава ми влезе в авариен режимпи я закарах в благоевград и там ми махнаха дпф хардуерно аз смених филтри масла всички консомативи и ми излезе грешкаа р2004 за някакав клапан за вакумите сменихго но несам изтрил грешката и егр почистен и цялата системаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #12 Отговорено 31 Юли, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #13 Отговорено 4 Август, 2018 (Редактирано) На 31.07.2018 г. at 17:41, Dungiov_91 написа: Купих я и я карах 1 месец и тогава ми влезе в авариен режимпи я закарах в благоевград и там ми махнаха дпф хардуерно аз смених филтри масла всички консомативи и ми излезе грешкаа р2004 за някакав клапан за вакумите сменихго но несам изтрил грешката и егр почистен и цялата системаа Махнали са ти DPF-филтъра, а премахнаха ли го и от софтуера на колата? Ако проблема е бил в този филтър, защо не го почисти или да го смениш с друг? Редактирано 4 Август, 2018 от Tokio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #14 Отговорено 4 Август, 2018 Премахнат е дпф и софтуерно но след 200 км пак ми излези грешката за дпф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #15 Отговорено 4 Август, 2018 Код р2002 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #16 Отговорено 4 Август, 2018 Значи премахфанито неее както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #17 Отговорено 4 Август, 2018 преди 50 минути, Dungiov_91 написа: Премахнат е дпф и софтуерно но след 200 км пак ми излези грешката за дпф. А колата в авариен режим ли е или само си свети лампата?Но както и да е, трябва да го дооправят. Има теми за ДПФ-а в раздела, потърси ги. Първо направи рекламация при майсторите дето са ти го премахнали (софтуерно), ако пак не стане в София има места, където предполагам, че ще го оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #18 Отговорено 4 Август, 2018 На 31.07.2018 г. at 17:41, Dungiov_91 написа: Купих я и я карах 1 месец и тогава ми влезе в авариен режимпи я закарах в благоевград и там ми махнаха дпф хардуерно аз смених филтри масла всички консомативи и ми излезе грешкаа р2004 за някакав клапан за вакумите сменихго но несам изтрил грешката и егр почистен и цялата системаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #19 Отговорено 4 Август, 2018 Премахнахаго и 200 км и пак авариен режим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dungiov_91 0 #20 Отговорено 4 Август, 2018 (Редактирано) Ако него оправи вече ще идвам в София иначе сега не варви до 100 км в час Редактирано 4 Август, 2018 от Dungiov_91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове