w630i 7 #1 Публикувано 26 Април, 2018 Възможно ли е да се сменят инжекторите на газов инжекцион БРЦ с по-евтини на друга фирма производител примерно Фобос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #2 Отговорено 29 Април, 2018 Може да се сменят с други,сменял съм.Трябва да се сменят и буксите към инжекторите.След смяната,нова настройка! А Фобос не произвеждат газови инжектори! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 443 #3 Отговорено 1 Май, 2018 По-добре си намери някой втора употреба, отколкото да ги сменяш. Инжекторите на БРЦ е най-хубавия компонент от цялата им система и обикновено карат доста преди да се скапят. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #4 Отговорено 4 Май, 2018 На 1.05.2018 г. at 8:29, jijane написа: По-добре си намери някой втора употреба, отколкото да ги сменяш. Инжекторите на БРЦ е най-хубавия компонент от цялата им система и обикновено карат доста преди да се скапят. За кои баш инжектори на BRC иде реч? Това отнася ли се за инжектори BRC Alba?Те изглеждат май и по-зле от инжектори Rail/Valtek!? http://gazeo.com/automotive/products/BRC-Sequent-Alba-affordable-reliability,article,8535.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 443 #5 Отговорено 4 Май, 2018 Според теб дали става въпрос за Алба-та, при положение че цяла рейка Алба е колкото цената на един от другите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #6 Отговорено 5 Май, 2018 (Редактирано) Втора ръка инжектор от другите не е добро решение.Като поостареят,даже и да работят добре,започват да изпускат газ от посоченото със стрелка място! Редактирано 5 Май, 2018 от ivan_pop Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 443 #7 Отговорено 7 Май, 2018 Аз от там където е стрелката не съм виждал да изпускат, но между пластмасата на куплунга и металната част съм виждал и то не един или два. Имаха една-две несполучливи серии, дето изпускаха от там, но отдавна не съм виждал такъв. Той се и ремонтира много лесно от този проблем, но разбира се е много по-лесно някой разбирач да ги смени всичките с някой боклучав рейл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #8 Отговорено 24 Май, 2018 Има едни Barracuda - на хартия изглеждат добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #9 Отговорено 28 Юни, 2018 Те и не само на хартия изглеждат добре и бяха и много добре, ама нещо последните години ги развалиха, щото масово монтажниците дето ги монтираха тогава сега са се отказали от тях. Не знам причината може да е и финасова щото не са много евтини Баракудите. Аз също не бих заменил БРЦ с къвто и да е друг евтин вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tkolev 1 #10 Отговорено 17 Април, 2021 На 7.05.2018 г. at 22:25, jijane написа: Аз от там където е стрелката не съм виждал да изпускат, но между пластмасата на куплунга и металната част съм виждал и то не един или два. Имаха една-две несполучливи серии, дето изпускаха от там, но отдавна не съм виждал такъв. Той се и ремонтира много лесно от този проблем, но разбира се е много по-лесно някой разбирач да ги смени всичките с някой боклучав рейл. Привет, как се ремонтира, имам два такива, IN03 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #11 Отговорено 17 Април, 2021 Ремонтира се с нов.Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове