Stefank 0 #1 Публикувано 23 Април, 2018 Здравейте, някой може ли да ми каже какво точно означава предупреждението на картинката или линк с инфо? Crv 2016 1.6d AT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 23 Април, 2018 (Редактирано) Сигурно е предупреждение, като за мъжете означава, че се очакват леки вълни и трябва да внимават, за да не потопят лодката , а за жените - че чайника плаче . Иначе казано, (по-принцип) жълтата индикация е предупреждение за ниско ниво на маслото. п.п. Може да е ниско нивото на маслото - провери го и ако е нормално, значи датчика за това ниво ти дава ядовете. Редактирано 24 Април, 2018 от Emicha 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #3 Отговорено 29 Април, 2018 Мой приятел с бензиново ЦРВ 4 се оплака, че няколко пъти датчика на маслото е показвал ниско ниво без да има причина. Той е видял същия случай на бензиностанция, където собственик на ЦРВ 4 също е бил заблуден от светналата аларма и е тръгнал да долива масло! При мен от март 2013 година до сега такъв проблем не се е появявал. Все пак ако светне, задължително трябва да се провери нивото на маслото, за да не стане голяма беля! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 9 Май, 2018 Каква беля да стане?...Гаранционна смяна на двигател,мечтата на всеки хондаджия... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Моев 6 #5 Отговорено 5 Октомври, 2018 На мен вече 5 пъти ми светва. В 3 от случаите трябваше да доливам масло. Малко ме притеснява, че за 8000км, вече почти 2л съм сипал. Отдолу е суха, т.е. двигателя просто си харчи. Винаги ми се случва на аутобана, при движение с голяма скорост... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #6 Отговорено 8 Октомври, 2018 Дръж нивото винаги на макс и ако пак светва лампата значи датчика е заминал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 16 Октомври, 2018 На 9.05.2018 г. at 11:25, Markony написа: Каква беля да стане?...Гаранционна смяна на двигател,мечтата на всеки хондаджия... Мхм питай Тино как гаранционно са му сменили двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове