zmiata29 180 #1 Публикувано 13 Април, 2018 Колеги моля за помощ, прецаках се малко и не развих предварително гайката на коляновия вал и сега искам да питам; Има ли някакъв ловък трик с който да я развия, законтрил съм маховика и вече два ключа счупих, включително и го нагрявах. И другия ми въпрос е в нормалната ли посока се развива? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #2 Отговорено 16 Април, 2018 Резбата е нормална.Пробвай с въздушен или електрически гайковерт? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #3 Отговорено 16 Април, 2018 Може би и малко спрей смазка ще помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 16 Април, 2018 Скоба ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #5 Отговорено 16 Април, 2018 На 13.04.2018 г. at 21:10, zmiata29 написа: ......Има ли някакъв ловък трик с който да я развия, законтрил съм маховика и вече два ключа счупих, включително и го нагрявах..... С "ключове" няма да стане. Трябва си сериозен "камък" от здраво гедоре, 1,0/1,5 метра тръба за рамо и здраво напъване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #6 Отговорено 18 Април, 2018 Имам сериозен камък, имам и сериозно рамо 2метра, но нямам сериозно гедоре, сега се сетих,че имам електрически гайковерт. Имам и пневматичен, но малко слаб ми идва. Сега в събота пак ще го боря. Благодаря за вниманието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове