SVelinov 0 #1 Публикувано 17 Февруари, 2018 Здравейте, не открих друга подобна тема и реших да пиша. Преди 1 седмица се сдобих с Honda Civic mk8 1.8, 2006г. Усещам, че волана ми се върти трудно, но не като съвсем да няма серво. Освен това след завой волана не се самоизправя, а трябва да го връщам. Колата е прегледана и няма механични проблеми по рейка, лагери, носачи, шарнири и т.н. Остава проблема да е в нещо електро (сензори, ел. усилвател на волана или др.) Също така колата ми се струва много НЕ маневрена на място (при паркиране например). Попринцип радиуса на завой и е по-голям или и това може да е свързано с другия проблем. В английски форуми има доста теми, но все за 7-ма генерация. Там препоръчват смазка на някакъв лагер, но това не оправя проблема напълно. Моля ако някой има опит с подобен проблем да помага за да знам какъв майстор да търся , че като ги знам повечето ще започнем да сменяме всичко едно по едно докато не се хване кое е развалено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
APenchev 0 #2 Отговорено 17 Февруари, 2018 Този модел не е маневрен-има голям радиус на завиване. Не е до проблем, а така си е заводски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 17 Февруари, 2018 Всичко е до свикване.След прелюда за мен лично всичко завива по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #4 Отговорено 19 Февруари, 2018 Здравейте, Ако не свети EPS грешката не би трябвало да има проблем с електрическия усилвател. Воланът по принцип е по-твърд от повечето японски автомобили. Карал съм мазди и субару, като при тях воланът е изключително лек. Също така мога да потвърдя, че колата не е маневрена. Радиусът на завиване е доста голям за такъв размер кола, но се свиква. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 19 Февруари, 2018 Е такова е, въпрос на свикване. Аз след като карам на сестра ми джаз-а, който също е с електроусилвател, и се кача след това на моята имам чувството, че волана е като перце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове