valeri68 0 #1 Публикувано 1 Януари, 2018 Здравейте колеги, имам нужда от помощ. Имам Сивик 2,2д., която купих преди 3м. и всичко беше ок, но от няколко седмици се появи едно сиво пушене от ауспуха, което ту го има, ту не. Не съм сигурен дали започна да се появява, когато смених маслото или по-рано. Интересно е, че нямам загуба на масло , нито на антифриз, пали и двигателя работи нормално, само има една миризма, но не мога да я определя на какво мирише. Аз живея в Германия и тук по улиците има доста коли, които миришат така. Моля, ако някой има с нещо да ми помогне ще бъда много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 1 Януари, 2018 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 1 Януари, 2018 Миризмата мисля, че е от заминал катализатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 2 Януари, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefan 1 11 #5 Отговорено 21 Април, 2018 dpf филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2828 #6 Отговорено 21 Април, 2018 @valeri68 Гледам, че по разни сервизи тук, предлагат като услуга "водородно почистване" на DPF филтри. Значи трябва да я има тая услуга и в Германия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DTEC 514 #7 Отговорено 21 Април, 2018 Преди 1 час, dandilov написа: Значи трябва да я има тая услуга и в Германия. http://www.russfilterreinigung.de/de/index.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iko_2 1 #8 Отговорено 27 Февруари, 2021 Каква добавка към дизела да си взема предложения хонда сивик 2007 дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове