chavdarbs 127 #1 Публикувано 31 Декември, 2017 Някой може ли да замести моите джанти с тези за да видя как ще стоят. Благодаря и весели празници! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #2 Отговорено 31 Декември, 2017 (Редактирано) извинявай, Адаш не се сдържах Редактирано 31 Декември, 2017 от Чавдар K 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #3 Отговорено 31 Декември, 2017 И ти извинявай, ама не те разбрах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #4 Отговорено 31 Декември, 2017 Аз обаче го разбрах...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #5 Отговорено 31 Декември, 2017 Страхувам се, че това, което искаш е невъзможно. Поне да беше снимал твоята кола в анфас. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyrli 2 #6 Отговорено 31 Декември, 2017 Не съм много добър с фотошопа,ама нещо такова трябва да е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #7 Отговорено 1 Януари, 2018 Добре разбрах, ще я снимам.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #8 Отговорено 2 Януари, 2018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #9 Отговорено 2 Януари, 2018 На 12/31/2017 at 20:44, Tokio написа: Страхувам се, че това, което искаш е невъзможно. Поне да беше снимал твоята кола в анфас. Никога не съм се сещал да си снимам колата анфас, за да се виждат по-добре джантите. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #10 Отговорено 3 Януари, 2018 Към колегата -автор на темата Ч.Н.Г. Поиграх си малко, имайки опит с моето избиране на 17-ки. Под оригиналната снимка са комплект 16-ки за FR-V (от раздела "продава гуми и джанти"). С продавача нямам общо, но ги смятам за по-подходяща алтернатива спрямо твоят избор (който шляпнах на най-долната снимка. С "твоите" проблема е не само в ракурса на джантата, но и главно в това че дизайнът на 6-те спици не кореспондира с 5-те гайки, и главно с това че спиците са огънати навътре. Това ги прави визуално с още по-малък цолаж. За да изглеждат добре на лаконичния стайлинг на купето и да не малеят, спиците трябва да тръгват непосредствено от външния борд на джантата, да са 5 (или кратен брой на 5). Конкретните са широчки и масивни на вид, здрави хондови оригиналки, а като тегло едва ли са много по тежки от твоите 16-ки. Относно снимките: 1 Колата се снима от много далеч (поне 30м) за да се намали перспективното изкривяване. Желателно е в облачно време, а скорост и бленда на обектива са според статив или от ръка. Обективът е центриран спрямо средната колонка (така че да не се вижда отсрещната), а на височина е на долното ниво на страничните стъкла. 2 Джантата също права, точно отстрани, същото разстояние и осветление, а обектива центриран по височина спрямо най-горната точка на обръча. Така колата и заместващите джанти ще са в еднакви условия и заместването няма да личи. Знам че ако разполагаш с джантите е по-лесно да ги монтираш и прецениш, но просто споменавам, ако търсиш снимки от нета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #11 Отговорено 4 Януари, 2018 (Редактирано) Ч.Н.Г. и на теб.Благодаря за снимките и предложението.Наистина е най-добре да ги монтирам на колата на място, така ще преценя дали ми харесват. Редактирано 4 Януари, 2018 от chavdarbs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #12 Отговорено 4 Януари, 2018 Ха, ако джантите са при теб -направо слагай. Защо се морим да правим снимки и да чакаш някой друг да вземе решение вместо теб? Тъкмо ще видиш дали не опират нейде и ще имаш реална визия от всякъде. Лошо няма да качиш и някоя снимка ако искаш мнение. Аз реших че имаш добра оферта за въпросните, но са далече и се колебаеш дали ще стоят добре на колцата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdarbs 127 #13 Отговорено 13 Януари, 2018 (Редактирано) На 140 км. са от мен.Ако бяха тука нямаше да ви занимавам с глупости.И да офертата е наистина добра, много-добра. Още не ми е останало време да отида до там. Редактирано 13 Януари, 2018 от chavdarbs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове