А. Д. 84 #1 Публикувано 22 Декември, 2017 Здравейте, Пускам темата поради факта, че стъклата на ЦРВ то ми се изпотяват много досадно и парното трудно смогва да изчисти в началото.Правя сравнение с Джаза където това много бързо се оправя. Пробвах с влагоуловител но няма голям ефект. Моля всеки да сподели как се оправя със ситуацията. Препарати, други методи и т.н. Весели празници на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #2 Отговорено 22 Декември, 2017 Смени си въздушния филтър (на купето)! Ако не се оправи виж дали работи клапата за свеж въздух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 84 #3 Отговорено 22 Декември, 2017 Да, благодаря колега.И аз подозирах филтъра на купето ,но не съм сигурен.Относно клапата работи. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #4 Отговорено 24 Декември, 2017 Аз пускам и климатика докато е на топло и много бързо изчиства джама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aliyatin.com 2 #5 Отговорено 24 Декември, 2017 https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwia8tyQrKLYAhXB6RQKHS6zCB8QFghdMAc&url=https%3A%2F%2Ftopauto.bg%2Favtostakla%2F17-17-rain-x-anti-fog-.html&usg=AOvVaw1k722fcxFTHhth7_azAILK Аз използвам този препарат втора зима.Доволен съм-почти не се запотява стъклото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #6 Отговорено 25 Декември, 2017 Търси причината за запотяването, клапата за свеж въздух, парно или теч на вода някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #7 Отговорено 25 Декември, 2017 При мен също много се запотяваха прозорците, но причината за това не беше нито филтъра на купето, нито клапа за свеж въздух. Проблема беше в това, че влизаше вода при дъжд и мокреше мокета, при което във влажно време и пуснато парно адски се запотяваха прозорците. След като спрях водата и мокета вече е сух нямам никакви проблеми със запотяване. Парното си смогва и изсушава всички прозорци. Успех... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xapu78 0 #8 Отговорено 1 Януари, 2018 ЧНГ на всички. По темата от мен това клипче. Лично изпробвано с пяна за бръснене. Резултата беше страхотен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 84 #9 Отговорено 1 Януари, 2018 Благодаря колега.Ще го пробвам и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1549 #10 Отговорено 25 Април, 2018 Проблема ти е филтъра на купето трябва да се смени но...... ...когато се извади задължително се издърпват всичк боклуци от мястото където стои там при мен беше пълно с листа клечки и тн.Това маистора не го прави защото първо както знаем за да стигне до него е едно разглобяване свят да ти се завие,след като го беше направил това майстор реших сам да видя как е резултата много боклуци оставени и след почистване парното духа да ти отвее перчема.Задължително има посока на въздушния поток указан е с стрелка на филтъра трябва да се спази.Моят съвет направете го сами ето как https://www.youtube.com/watch?v=JArrHs076cA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове