ivo_shogun 4 #1 Публикувано 20 Ноември, 2017 Здравейте колеги, от известно време имам проблем с педала на съединителя изразявайки се в доста твърд педал и скърцащ звук при бавното отпускане на педала и незнам дали си въобразявам, че и скоростите влизат по трудно. Става въпрос за дизелово CRV 2005. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Richard 41 #2 Отговорено 20 Ноември, 2017 Провери си течността за помпата на съединителя дали е ОК, ако е паднало нивото си за помпа. (Това е лекият сценарий мисля) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #3 Отговорено 20 Ноември, 2017 Прочети в тази тема,( пост 185 ), може да ти е полезно: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=97389&page=5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 20 Ноември, 2017 Предстои ти смяна на съединител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #5 Отговорено 20 Ноември, 2017 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #6 Отговорено 21 Ноември, 2017 И моят е така, но на първо време ще карам така. Ако се решил да го сменяш, сподели резултата, да знам какво ме чака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #7 Отговорено 21 Ноември, 2017 Има две помпи ,едната е при вилката на съединителя ,а другата към купето . Сменихме първо едната после и другата и проблема се реши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #8 Отговорено 21 Ноември, 2017 Става дума за 2.2дизел 2006год. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #9 Отговорено 22 Ноември, 2017 Четох на 2-3 места, че при бензина смяна на помпи не помага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове