nonda 2 #1 Публикувано 19 Октомври, 2017 Здравейте,появи ми се стържещ звук в предната част на двигателя,наподобява резонанс от генерация или стържещ лагер ,не гори масло работи нормално ,не се влияе от съединителя и скоростите,когато е топла се чува от около 5000 км започна да да се чува и се увеличава всякакви идеи ще бъдат полезни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 19 Октомври, 2017 Лагерът в обтяжната ролка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 19 Октомври, 2017 Водна помпа /лагер/. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonda 2 #4 Отговорено 20 Октомври, 2017 Благодаря,в тази част на двигателя се чува, смених си ангренажния ремък наскоро ,ролката беше добре въпреки че Я купих не съм Я сменял,но за помпата не бях сигурен и реших да рискувам,никога не сменям неща които не са за смяна, както казва Христо Стоичков сам таймс уин самтаймс лун, .Ще пиша като има развитие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonda 2 #5 Отговорено 21 Октомври, 2017 Еми да, но тези две части - ролката и помпата е предписано да се смянт заедно с ремъка и това не е случайно. Но може би ти си по-вещ от японците. Няма нужда от спам от думите ми предполагам се подразбира, че съм наясно, че се подменят с ремъка,само за пример стария ми сивик D15B2 ,230 000 km.без нито една водна помпа и с една ролка ,всеки сам решава как ще си обслужва автомобила.Благодаря,отново на aleksandur и kvd74 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #6 Отговорено 21 Октомври, 2017 Моята помпа оргиналдъ, я смених след три ремъка пробег, не че и има нещо... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #7 Отговорено 21 Октомври, 2017 Еми да, но тези две части - ролката и помпата е предписано да се смянт заедно с ремъка и това не е случайно. Но може би ти си по-вещ от японците. Аз пък искам да ми покажеш къде в мануала пише, че ролка и помпа се сменят заедно. Повечето хора го правят за да си спестят второ сваляне на ремъка след време евентуално. Но никъде не пише, че е задължително. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #8 Отговорено 21 Октомври, 2017 Напротив, за ремъка специално пише да се смени, а помпата се инспектира. Освен това сервизните интервали са препоръчителни, не са задължителни. Както каза всеки сам си решава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове