Jump to content

nonda

Фен
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно nonda

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Асеновград
 1. Aerodeck D14A8 шум в двигателя

  Няма нужда от спам от думите ми предполагам се подразбира, че съм наясно, че се подменят с ремъка,само за пример стария ми сивик D15B2 ,230 000 km.без нито една водна помпа и с една ролка ,всеки сам решава как ще си обслужва автомобила.Благодаря,отново на aleksandur и kvd74 !
 2. Aerodeck D14A8 шум в двигателя

  Благодаря,в тази част на двигателя се чува, смених си ангренажния ремък наскоро ,ролката беше добре въпреки че Я купих не съм Я сменял,но за помпата не бях сигурен и реших да рискувам,никога не сменям неща които не са за смяна, както казва Христо Стоичков сам таймс уин самтаймс лун, .Ще пиша като има развитие.
 3. Здравейте,появи ми се стържещ звук в предната част на двигателя,наподобява резонанс от генерация или стържещ лагер ,не гори масло работи нормално ,не се влияе от съединителя и скоростите,когато е топла се чува от около 5000 км започна да да се чува и се увеличава всякакви идеи ще бъдат полезни.
 4. Гарнитура на главата е проблем ,пали без проблем върви продадено е само кората над скоростния лост
 5. Благодаря, за отговорите проблема е решен ,оказа се запушено задно гърне не съм имал по здрав автомобил до тук аз съм направил 230 к и само един комутатор изненада ,решил съм да е сменям с 7 ген дано и те са толкова здрави
 6. Здравейте колеги, форумът е страхотен до сега не ми се е налагало да го ползвам (имам хондата от 7 години и не сам имал сериозни проблеми),та за проблема при изпреварване нещо стана и вече колата може да набира само до 3500 оборота после нищо не се случва (не прекъсва, не се дави,не ускорява ,нищо)работи нормално до когато не е в движение .Нямам намерение да е ремонтирам сам ,ако може да ми препоръчате сервиз в който могат да ми помагнат в Асеновград или Пловдив (опитах с търсачката но не открих).Благодаря, предварително.
×