teodor_tsonev 54 #1 Публикувано 21 Септември, 2017 От както съм си взел автомобила се чува едно много странно жужене при подаване на газ без да има значение на коя предавка, на свободна скорост не се чува. Поради повреда ми се беше наложило да сменя делкото и с новото известно време не се чуваше "жуженето" , като го отдадох на него. Месец след смяната обаче пак започна да се чува, някакви предположения къде да търся проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 21 Септември, 2017 Пистови ремъци или алум. предпазна ламарина на изп.тръби отдолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #3 Отговорено 21 Септември, 2017 Като е студена май не се чува. След 1500 започва за жужи, при много ниски или не се чува или е много слабо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #4 Отговорено 22 Септември, 2017 Резонанс изпускателна система. Вероятно средното гърне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #5 Отговорено 22 Септември, 2017 Преди време и при мен имаше жужене ,което се оказа че идва от спукан изпускателен колектор(чугунен). Ако имаш предпазна ламарина на него я свали и огледай колектора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anonimous 2 #6 Отговорено 4 Октомври, 2017 При мен беше точно от ламаринката. Реших го с една метална гривна лягаш отдолу и стягаш с отверката. На ескорта сме имали подобен шум от динамото четките, но е по-различен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове