sezo_ 1 #1 Публикувано 21 Август, 2017 Здравейте, Проблемът е, че в града сигнала на радиостанциите е слаб, а извън градът губи станциите направо. Някой знае ли къде се намира антената??? Изгледах видеа в YouTube, но никъде не мога да намеря за антената или подмяната ѝ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 21 Август, 2017 Антената е на задния прозорец - последните няколко реда от лентите на стъклото отгоре. Приличат на реотаните за затопляне, но тези на антената мисля, че имаха и вертикални ленти, които минават през тях. Говоря по спомен. Може нещо връзките до там да не са ти наред или усилвател: Само за инфо - тук е показано за американската версия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #3 Отговорено 21 Август, 2017 Благодаря за инфото ще огледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 23 Август, 2017 Прочетете и тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=105061 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #5 Отговорено 25 Август, 2017 Прочетете и тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=105061 Видях я темата, сега се опитвам да намеря схема как се разглобяват панелите на вратата на багажника, за да мога да стигна до антената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #6 Отговорено 4 Септември, 2017 Аз имах същия проблем. Оправи се когато махнах всички консуматори на ток от запалката(зарядно за телефон и wifi 3G рутер) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #7 Отговорено 9 Септември, 2017 (Редактирано) Ще си позволя да използвам темата на колегата за да не пускам поредна излишна. Аз също имам проблем със станциите на радиото, но при мен просто когато се включи отопление на задният прозорец и страничните огледала, не се губят станции, а сигнала се влошава значително. Някакви идеи? Не съм разглобявал все още, но явно ще се наложи. Редактирано 10 Септември, 2017 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #8 Отговорено 10 Септември, 2017 Проверете си масата на антената и контактите около усилвателя/модула като цяло. При реотаните на задния прозорец, както е показал Zlatozator. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #9 Отговорено 20 Септември, 2017 Някой има ли схема как се свалят корите на вратата на багажника, за да се стигне до усилвателя ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #10 Отговорено 26 Септември, 2017 От сервизното ръководство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #11 Отговорено 23 Октомври, 2017 Така... нещата са общо взето такива, свалих корите на вратата на багажника, намерих усилвателя, след като откачих кабела който отива от него към радиото, сигнала изчезна на 90%, по това съдя че усилвателя си работи. но качеството на сигнала след почистване на букси и конектори си остана същи. От това съдя че има лоша връзка от другия край на кабела - демек там където влиза в радиото.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #12 Отговорено 14 Май, 2018 Вчера разглобих таблото, буксата към радиото си е ок, изключа ли я направо изчезва. Така, че пак се връщаме в изходна позиция.... трябва да търся усилвател на антената да тествам с друг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #13 Отговорено 14 Май, 2018 Сигурен ли си, че не е от самия тунер на радиото? Намери една обикновена антена за кола и му я мушни, когато е с къс кабел не ти трябва усилвателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sezo_ 1 #14 Отговорено 14 Юни, 2018 На 14.05.2018 г. at 17:34, Marcus написа: Сигурен ли си, че не е от самия тунер на радиото? Намери една обикновена антена за кола и му я мушни, когато е с къс кабел не ти трябва усилвателя. Вече не съм сигурен в нищо, разглобявах радиото за да сложа чейнджър емулатор, и в момента в който извадя буксата на антената, направо спря да приема. Така, че може и да си прав и проблема да е в самият тунер на радиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #15 Отговорено 15 Юни, 2018 Не знам дали има връзка но съм с мултимедия на мястото на ОЕМ радиото и сигнала е 6+.Никакви проблеми не съм имал със загуба на сигнал или слаб такъв.Въпреки това съм чел не малко теми в чужди форуми за слаб сигнал на радиото при 8-ма генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове