itcebel 4 #1 Публикувано 2 Август, 2017 Направих проба няколко пъти с пали/гаси -дрънка.Изкарах от гаража, напред -назад 5-6м.и изчезна.Съединителя струва ми се отделя добре /долу ниско/ Мнения и съвети от вас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 2 Август, 2017 за комбайна ли става дума или за балировачка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #3 Отговорено 3 Август, 2017 май ми намирисва.... на демпферен маховик...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 3 Август, 2017 (Редактирано) И тримата (гледам има и едно плюсче) не сте прави. Под гордата титла "член" пише Кара:Honda cr-v 3 2.0 150 к.с. газ/бензин. Не знам, кога е написано, може и да се е появило след вчера 23:13. Ако е така се извинявам. Нямам идея относно мистериозното дрънчене. Може да е всичко, което се върти, или вибрира около дигателя - съединител, предпазни ламарини около аспусите, или капаци по двигателя. п.п. Градски, не се сещам кой си, може и да те познавам, или ти мене. Драсни едно лично. Редактирано 3 Август, 2017 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #5 Отговорено 3 Август, 2017 ...... Под гордата титла "член" пише Кара:Honda cr-v 3 2.0 150 к.с. газ/бензин. ....... вчера не го пишеше така вече отпада демпферния маховик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #6 Отговорено 3 Август, 2017 Вярно Не го пишеше,за което се извинявам Днес я включих на диагностика/имам DELFI от PIKASSO -то/ няма записани грешки ,е ако могат да се запишат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 3 Август, 2017 Взимаш една дълга отвертка и я долепяш до ангренажния капак.Долепяш си ухото до дръжката и слушаш какво се случва като някой друг угаси колата.После пак пишеш тук да кажеш резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #8 Отговорено 3 Август, 2017 Упражнението с отвертката го направих! Нищо не чух,нали е с верига.Дрънченето,както се появи така и изчезна,но за мен е притеснително .Всеки раб. ден изминавам 170/180 км.,а перспективата платформи ,боли глава.Ще изчакам майстора от морето и ще пиша пак какво е станало?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 3 Август, 2017 Може да е минал боклук през хидравличния опъвач на веригата и след това налягането го е избутало.След следващата смяна на масло кажи на майстора си да прекара магнит през отработеното масло,както и да разпори масления филтър за следи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #10 Отговорено 3 Август, 2017 Непременно,но се случи съвсем скоро след смяната му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #11 Отговорено 24 Август, 2017 Грубо,глупаво недоглеждане от моя страна !! Когато в гаража има оставен пакет на които не обръщаш внимание при допир с ауспуха се получава '"раздрънчаване" Моля за извинение !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #12 Отговорено 24 Август, 2017 Уби ни.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #13 Отговорено 26 Август, 2017 Не е умишлено,но беше си шокиращо!От скоро я карам и изведнъж......няма кои да погледне след маневрата в гаража.Още един път извинения и благодарности за опитите да помогнете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове