pando 12 #1 Публикувано 28 Юли, 2017 Здравейте колеги,днеска ходих да проверят ходовата част на колата,имам едно тропане от дясно,като минавам по неравности. Огледаха всичко,всичко здраво,от амортисьора преден десен е казва майстора.Амортисьора не е омаслен,не люлей въобще колата,карал съм с изпуснали амортисьори,като се натиска здраво предницата,въобще не мърда.Може ли да хлопа от него,подлежи ли на ремонт,нов или втора употреба един,какво ще ме посъветвате?Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aliyatin.com 2 #2 Отговорено 30 Юли, 2017 (Редактирано) И моята така я усещам.Няма нищо разбито по предницата.Ще сменям амортисьори-не съм избрал какви да са все още.Хондата е 2009г.На предишния ми автомобил VW Bora със същите симптоми излезе изпуснал преден десен амортисьор! Също бях сменил лагерите и тампоните-на амортисьора. Редактирано 30 Юли, 2017 от aliyatin.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_shogun 4 #3 Отговорено 30 Юли, 2017 А кормилен накрайник? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 30 Юли, 2017 А кормилен накрайник?+1 А ако излезе кормилен накрайник ше трябва и реглаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #5 Отговорено 30 Юли, 2017 Биалетки и тампончета на стабилизиращата щанга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #6 Отговорено 31 Юли, 2017 Майстора ми е зает в момента,при първа възможност ще разглобим амортисьора ище я проверим най обстойно! Ще пиша за резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aliyatin.com 2 #7 Отговорено 31 Октомври, 2017 Смених предни амортисьори лагерите и тампоните-на амортисьора.Преден десен беше изтървал.Тресенето вече го няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #8 Отговорено 31 Октомври, 2017 Здравейте,смених амортисьор,тропането остана,днеска смених външен кормилен накрайник и всичко заспа,нямаше никакви външни поражения по накрайника! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #9 Отговорено 1 Ноември, 2017 (Редактирано) Майстора ми е зает в момента смених амортисьор,тропането остана,днеска смених външен кормилен накрайник и всичко заспа Кажи името на заетия "майстор", да го разтоварим малко от заетостта, белким почне да дава, по точни диагнози. Аман от такива! Ти направи ли рекламация на този който ти взе парите за смаяна на амортисьор и за самия такъв? Редактирано 1 Ноември, 2017 от zmiata29 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #10 Отговорено 1 Ноември, 2017 Кажи, кажи. Че вместо 50 лв си дал още 400 сигурно за тоя дето духа. Ем ти казахме накрайник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #11 Отговорено 1 Ноември, 2017 Взех втора употреба ам , 80лв,когато майстора свали моя , тогава видя че накрайника е много лабав,държеше го само гумата ,която беше здрава.При сглобено състояние нямаше никакви признаци , че е скапан.Сега ми предстои повдигане на задницата. Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове