Members 0 #1 Публикувано 10 Юли, 2017 Здравейте колеги, От няколко дни имам проблем с датчика за външна температур-показва 20 градуса по всяко време на денонощието/. Колата е 2000 кубика 150к.с автомат -бензин. 1 Къде се намира този датчик? 2. Тия показания влияят ли на климатроника/ според мен сега охлажда по - слабо/? 3 Как се ремонтира / нов или подлежи на ремонт/? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolasko 11 #2 Отговорено 12 Юли, 2017 Би трябвало да се намира в дясното огледало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikela 5 #3 Отговорено 12 Юли, 2017 http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=20235,20236&nplgrp=6&cmodnamepc=CR-V%20I-CTDI&xcardr=5&dmodyr=2006&carea=KG&ctrsmtyp=6MT&xgrade=EXECUTIVE&nplblk=B__6100 Позиция 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #4 Отговорено 13 Юли, 2017 Аз много се извинявам, но да попитам; а позиция 1 от тази схема(http://japancars.ru/...&nplblk=B__6100), за какво служи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #5 Отговорено 13 Юли, 2017 До колкото разбирам спомага за по-прецизната работа на климатика в автоматичен режим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 13 Юли, 2017 Не бързайте да сменяте датчици, които просто може би са се побъркали от топлото време. И на Акорда и на Сивика ми в тези жеги в някой момент ми пише грешни температури, а после се оправя. Май се случва в момент, в който колата е оставена по-дълго време на слънце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Members 0 #7 Отговорено 13 Юли, 2017 Благодаря за схемата, свърши работа и май наистина се беше " бъгнал" сега е" ок". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedjalko1 18 #8 Отговорено 6 Август, 2020 Здравейте, И на мойто CRV , се сличи да бъгне сензора за външна температура, опреве се с махане на + на акумулатора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове