kalin.zlatarov 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2017 Здравейте колеги. Наскоро си купих Accord 7th generation Executive. Много отдавна им бях хвърлил око и най-после се реших. Колата е с дизеловия мотор (2.2 CTDi). Имам следния въпрос. Обясниха ми, че подгрева на седалките няма как да се пусне ако температурата навън е под 5 градуса (така било при Common Rail системите). Въпроса ми е когато включа подгрева през лятото трябва ли да светнат съответните крушки дори и да не се отопляват седалките, защото, доколкото забелязвам, в момента крушките на бутоните не светват. Разбирам, че може да са изгорели, но все пак има ли някакъв начин да разбера дали подгрева работи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #2 Отговорено 5 Юли, 2017 Крушките са ти изгорели, трябва да светят и вечер, и отделно на хай - лоу. И на мен ми е интересно как работят и има ли значение температурата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #3 Отговорено 5 Юли, 2017 Работи той - колко съм го псувал когато случайно цъкна копчето и се усетя чак когато ми залепне гърба за кожата... Sent from my MI 5 using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #4 Отговорено 5 Юли, 2017 Ще пробвам утре сутрин как е и ако не тръгне, ще прегледам бушоните. Дано не се стига до смяна на релето... Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1837 #5 Отговорено 6 Юли, 2017 Релето е по-добрия вариант, отколкото да са ти заминали нагревателите. Тоя където ти е продал колата, сигурно е долен джамбазин, а и доста те е омаял, щом си повярвал,че подгрева не може да се пусне под 5 градуса на външната температура, пък чак за по-убедително ти е споменал и Common Rail системите. п.п.Според теб, този подгрев на седалките , за лятото ли е сложен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #6 Отговорено 7 Юли, 2017 Не казвам, че е за лятото колега. Просто исках да видя дали е в изправност Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #7 Отговорено 7 Юли, 2017 Така де, проверих я сутринта, но не тръгна подгрева. Ще се ходи до сервиз. Благодаря за мненията колеги. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #8 Отговорено 7 Юли, 2017 А колко минути почака? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #9 Отговорено 7 Юли, 2017 10 минути изчаках, но не усетих никакво затопляне. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1837 #10 Отговорено 7 Юли, 2017 Не казвам, че е за лятото колега. Просто исках да видя дали е в изправност Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на TapatalkРазбирам те, но просто приеми че щом не затопля, значи има някакъв проблем и е добре да не са нагревателите, че ще се изплашиш от цената им.Изумлението ми беше, относно наглостта и обяснението, на този който ти е продал колата. Успех и дано се окаже нещо по-елементарно и евтино. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #11 Отговорено 7 Юли, 2017 Благодаря колега. Засега няма да бързам много, че днес стана фал със запалката на левия ксенон и ми предстои там ремонт... Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #12 Отговорено 7 Юли, 2017 Аз днес пуснах мойта седалка и сякаш загрява, ама не знам дали не си и въобразявам, защото то и времето си е горещо. Имам чувството, че и на гърба загрява. Поизпотих се де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bwhite 0 #13 Отговорено 13 Август, 2017 При мен цяла зима седалките ми не са изключвани и при минус 15 градуса си работеха бвз проблем. Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #14 Отговорено 17 Август, 2017 Да ъпдейтна ситуацията - преди 2 дни проверихме и се оказа, че подгревите просто са спрени от копчетата. Включих ги и всичко си работи идеално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #15 Отговорено 18 Август, 2017 хахахахахаахахахахах хахахахахааха много се смях на това.... с глас дори. Най-вероятно kalin искаше да каже, че са били откачени кабелните букси под бутоните за подгрев, но аз като прочетох горното и избухнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin.zlatarov 0 #16 Отговорено 21 Август, 2017 хахахахахаахахахахах хахахахахааха много се смях на това.... с глас дори. Най-вероятно kalin искаше да каже, че са били откачени кабелните букси под бутоните за подгрев, но аз като прочетох горното и избухнах Да да, това исках да кажа Да ти кажа на мен ми олекна на душата, че като знам ремонта колко струва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове