itcebel 4 #1 Публикувано 3 Юли, 2017 Поздрави за всички! От съвсем скоро съм горд притежател на cr-v 3 газ-бензин.Четейки във форума в доста теми припознах и моята ХОНДА / /по точно„ проблемите„с псевдо разгъването на огледалата,левия плафон,вибрациите от компресора на климатика/.До сега съм имал от всички френски модели Рено, Пежо,Ситроен .За пръв път управлявам СУВ ,и имам че задвижването 4х4 е постоянно включено?! Поражда се от усещането при натискане на спирачка за части от секунда колата се ускорява.Има ли някаква индикация по таблото че е включил задния мост?Благодаря за отделеното време евентуална информация!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1864 #2 Отговорено 3 Юли, 2017 Честито. 4х4 то, не ти е постоянно включено и нямаш индикация. Ако имаш VSA, евентуално може да ти светка един триъгълник с! но до там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #3 Отговорено 3 Юли, 2017 При спиране няма да го усетиш 4х4. Струва ти се така защото спирачката хваща по-долу, а ти си с нагласта да хване мигновенно. Тогава човек се стяга в очакване на противодействие и когато то не се случи има чувството че досегашното действие се увеличава. Все едно да изкачваш по стълби и да мислиш че има още едно стъпало........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 3 Юли, 2017 След френски автомобил...нормално усещане.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #5 Отговорено 3 Юли, 2017 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #6 Отговорено 4 Юли, 2017 И още нещо! Кои крушки по таблото трябва да светнат при подаване на контакт,и след това чека да ги изчисти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #7 Отговорено 5 Юли, 2017 Ще трябва клип да ти направя ,че са доста и гаснат по различно време.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #8 Отговорено 5 Юли, 2017 Доста си далече,но може и да се случи да пием бира!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #9 Отговорено 5 Юли, 2017 Какво са за едно ЦРВ 400 км . Аз често минавам покрай теб като се катеря на Въча 2 пъти в годината...ще пием бира! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #10 Отговорено 5 Юли, 2017 (Редактирано) Това става ли? И едно ключе има ама гасне много бързо. Редактирано 5 Юли, 2017 от jaccomo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #11 Отговорено 6 Юли, 2017 Ключето е имобилайзерът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
itcebel 4 #12 Отговорено 6 Юли, 2017 Да !!Това са индикациите,някои гаснат почти веднага други малко по-късно ,но са това.Благодаря!!Имах някакви „съмнения„ при PIKASSO-то джамбазина беше икономисал някои лампички. jaccomo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове