dikoba 0 #1 Публикувано 1 Юли, 2017 Колеги, моля за помощ. Знае ли някой от къде мога да сваля актуални карти и как да ги кача на навигацията на автомобила. Нямам USB, а само карта и диск. Колата е Honda CR-V 3, закупена от Бултрако с навигацията и на нея няма марка и модел. Благодаря Ви предварително за помощта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sashozmeq 3 #2 Отговорено 8 Септември, 2017 Имам карти. Пиши ЛС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gazdata 0 #3 Отговорено 15 Октомври, 2017 (Редактирано) Аз си взех за 25 паунда диск от И-БЕЙ.После се слага и сам се ъпдейтва. Редактирано 15 Октомври, 2017 от gazdata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #4 Отговорено 16 Октомври, 2017 Защо от ибей , ако не можеш сам да си го запишеш го вземи от олх , по-евтино и по-бързо ще ти дойде. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Havi 5 #5 Отговорено 29 Декември, 2017 (Редактирано) Колеги днес ъпдейтнах картите на навигацията. Ако има интересуващи се ето тук ЦЪК е обяснено кое как става и от къде се сваля. Успех! Редактирано 29 Декември, 2017 от BERK13 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #6 Отговорено 27 Август, 2018 Здравейте колеги, интересувам се дали някой успял да намери карта на Турция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #7 Отговорено 28 Август, 2018 Аз пък от ибей си взех оригинален на 14 паунда версия 3B0 щото имам проблем със записваните.Оригинала веднага го завъртя и ъпдеитна ,работи без грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #8 Отговорено 17 Май, 2019 Към днешна дата това ли е най-актуалното? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #9 Отговорено 24 Май, 2019 3.C0 с тази версия карам и аз, но не знам да има по-нова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пол Найденов 0 #10 Отговорено 25 Май, 2019 За да РАБОТИ навигацията, най-важно е правилното DVD. След няколко проби се отнесох до Office1 и си купих вербатимки DL+R на по 5 лв, и в момента нямам никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mlpivasilev 0 #11 Отговорено 2 Юни, 2019 Здравейте колеги, искам да попитам как мога да ъпдейтна картите на навигацията на ЦРВ 2014г., защото не е с диск а с SD карта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #12 Отговорено 2 Юни, 2019 Ако ЦРВ-то 2014 е с оригиналната навигация, то тя не може да се ъпгрейдва без оригинално закупен ъпдейт! И не е със SD карта. А и въпроса е за ЦРВ 4-та генерация Дай снимка да се види модела на навигацията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове