mcd 27 #1 Публикувано 29 Юни, 2017 Здравейте Някой може ли да ми каже параметрите на фабричния акумулатор на 2.2 iDtec 150hp? Стартов ток, капацитет, размери? Благодаря предварително. (В книжката нищо не пише). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 29 Юни, 2017 Отиваш в най-близкия магазин за акумулатори и ще се учудиш каква голяма книга имат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #3 Отговорено 29 Юни, 2017 12V 77Ah 780A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 29 Юни, 2017 Правиш това, което са те посъветвали колегите. Като отидеш в магазина, в никакъв случай не купувай български, въпреки кандърмите на продавача. По сведения от познати акумулаторджии и ексайд вече не ставали, така че внимавай при избора си . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #5 Отговорено 29 Юни, 2017 Питах, защото имам на другата кола почти нов, а гледам на клемата на този има окисляване и мислех да ги сменя, ако е близък. Varta Blue Dynamics 74ah 680A - май ще ѝ е добре. Ще видя и сегашния какъв е, но ми се стори някакъв измислен. А това окисляване ме притеснява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pendoc 189 #6 Отговорено 28 Юли, 2017 Май няма да влезе в кутията Varta Blue Dynamics 74ah 680A. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове