Niakoi 43 #1 Публикувано 19 Май, 2017 Русата англичанка си намери друг, а аз ще карам с 10 години по-млада. Не, че на англичанката и има нещо, но вече ми омръзна, а и е на годинки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #2 Отговорено 19 Май, 2017 Да ти е честита,със здраве да си я караш. Enviado desde mi HTC One_M8 mediante Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 19 Май, 2017 Честито и много безаварийни!Виждат се две тръби отзад,което е добър прогрес не само в годините 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #4 Отговорено 19 Май, 2017 Честити... много безаварийни.. П.С. Това да не беше 2.4 автомат. В София на Горубляне се продаваше? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #5 Отговорено 19 Май, 2017 Същата. В друга тема съм описал как стана сделката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gax 2 #6 Отговорено 21 Май, 2017 Честито, Градски! Пак ме поведе с мощност и екстри... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6015 #7 Отговорено 22 Май, 2017 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #8 Отговорено 24 Май, 2017 Някой знае ли точно какво масло слагат в Бултрако на автоматиците? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valkov90 18 #10 Отговорено 7 Юни, 2017 Честито колега, красавица ееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaiJack 4 #11 Отговорено 7 Юни, 2017 И аз следвам твойте стъпки колега. Имам същия Акорд 97 TDI, твоя май е бензин. Мога да кажа, това е желязна машина! Двигателя е на Роувър дизел 105 коня... вече 6 години я карам. За двигателя мога да кажа, че съм изумен. Освен масло и филтри нищо не съм сменял и никога не съм имал проблеми с него, а я карам и зимата. Вече 2 години не съм сменял масло и още върви сякаш е с ново масло. Не съм доливал масло нз от колко време... вярно, че е на минимум. Карам я безпощадно и вярно, че лопа и трака, но няколко пъти нацелих не дупки а ями. Двигателят е много икономичен. Но тъй като остаря искам да обновя версията. И се спрях на дизелов Акорд 2.2CTDI 140кс. 2007 още търся и се надявам да намеря читав : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове