Gruzinetza 7 #1 Публикувано 2 Май, 2017 Направи ми впечатление, че светят произволно тези цифри 6796-А2. Някой ако знае какво означават, нека сподели. Колата е Акорд 2007 бензин. Безаварийно на всички и наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #2 Отговорено 2 Май, 2017 Какво значи произволно, всеки път различни? Не съм забелязал дори дали светят или си е постоянен надпис, но би трябвало да е модел/тип номер на скоростомера със съответните коефициенти и константи пасващи на датчиците които му подават информация... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #3 Отговорено 2 Май, 2017 Модела на километража са тези цифри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gruzinetza 7 #4 Отговорено 2 Май, 2017 Благодаря, не го знаех това. Интересно ми е все пак, защо се показват когато си искат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #5 Отговорено 3 Май, 2017 Не се показват произволно, те винаги са си там. Просто при различната осветеност и под различен ъгъл човешкото око не ги вижда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 738 #6 Отговорено 6 Май, 2017 Евала разход... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове