dindin 1257 #1 Публикувано 31 Март, 2017 (Редактирано) Значи, това упражнение го правя за втори път. С детското столче и щората вън от играта ми се отварят големи възможности. Без екстремности, свръхоптимизация и без да си ограничавам видимостта събра доволно и то без да бутам седалките или да ги сгъвам (за тези, които не знаят задните седалки могат и да се сгънат на 2 ката към предните ; и аз го разбрах наскоро, като четох творбата Owner's manual ).Който има снимки по тематиката, да ги мята тук... да си ги "мерим". Добре дошли са снимки с агнета, прасета, понита и др. живи, неживи, немъртви и прочее артикули.Като я понапълних, ми се стори празна, та сложих кучето и акулата за фасон. https://goo.gl/photos/XaDR8WVD4csXWHic7Оф, тая тема трябваше май в общи или в моето ЦРВ да иде... Редактирано 31 Март, 2017 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 31 Март, 2017 Палец нагоре! Детето продаде ли го? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 1 Април, 2017 Край повечето плод-зеленчук магазини има по една такава кола. Иначе предвид, че темата е доста тясно профилирана (само ЦР-В 2-ген), отговорите със снимки надали ще са в изобилие. Ако по-късно кажеш, можем да я сложим само в "Общи дискусии" и да има с кой друг да си мерите... подредбите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 3 Април, 2017 Бранко с неговия хумор. А дано, ама надали. Златко, аз затова се присетих после, ама ги нямах правата да я преместя. Та сега, собственоръчно си я местя в общите. Ем евентуални бъдещи собственици да гледат и сравняват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 3 Април, 2017 Ми аз го правих това упражнение, преди 3 години се местих в Банско. На 2 курса преместих и 50-инчовата плазма. Ама не съм се сетил да снимам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #6 Отговорено 17 Май, 2017 Трябваше да снимам моето, с хладилника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #7 Отговорено 3 Август, 2017 С CR-V първа и втора генерация, нещо може ли да се мери? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #8 Отговорено 5 Август, 2017 3та 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rabbeat 57 #9 Отговорено 11 Август, 2017 На 3-ката резервната гума е в багажника... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #10 Отговорено 11 Август, 2017 С CR-V първа и втора генерация, нещо може ли да се мери? Може, Одисей И Пилот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #11 Отговорено 11 Август, 2017 С CR-V първа и втора генерация, нещо може ли да се мери? Не знам за 3 и 4, ама с 1 дори и 2 не може да се мери. На единицата седалките се местят по-фиункционално от на двойката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове