hmfen 3 #41 Отговорено 24 Февруари, 2021 Здравейте, На мен ми допада навигацията от олх https://www.olx.bg/ad/honda-civic-2006-2011-hechbek-navigatsiya-android-10-1-multimediya-gps-CID360-ID85ZYE.html?reason= Въпроса ми е, бихте ли ми препоръчали човек в София, на който мога да закарам колата и да свърши тази работа - от свалянето на старото радио до инсталирането на камерата. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay_dim 19 #42 Отговорено 13 Март, 2021 (Редактирано) Извинявам се че ползвам темата на колегата, искам да попитам някой има ли проблми с осветлението на дисплея на часовника и климата, че при мен като се включат фаровете и вън е слънчево едвам виждам колко е часът ? "Радиото" е Pioneer 8 tab Android имам и адаптер за волана на connect2 Редактирано 13 Март, 2021 от Nikolay_dim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 773 #43 Отговорено 13 Март, 2021 Интензитета на светлината на оборотомера и скоростомера променя ли се като пуснеш фаровете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay_dim 19 #44 Отговорено 13 Март, 2021 Да само тях мога да контролирам, тези на часовника и климатика не мога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #45 Отговорено 14 Март, 2021 И при мен е така след поставянето на мултимедия, включвам фаровете и дисплея там свети слабо, на изключени фарове се усилва, но не може да се регулира от бутона за увеличаване на подсветката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #46 Отговорено 14 Март, 2021 На 24.02.2021 г. at 10:08, hmfen написа: бихте ли ми препоръчали човек в София, на който мога да закарам колата и да свърши тази работа - от свалянето на старото радио до инсталирането на камерата. Попитай колегата @sttekata 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове