jdmstar 0 #1 Публикувано 12 Декември, 2016 Шофьор съм от няколко месеца и все още не съм толкова запознат с автомобилите като цяло ,за което моля да ме извините. Често карам извънградско и проблема е ,че има някакво ограничение на скоростта (и оборотите) Около 120км/ч (и 3000 оборота) Същото е и на газ и на бензин... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 13 Декември, 2016 Чека свети ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jdmstar 0 #3 Отговорено 13 Декември, 2016 Чека светили ?Да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 13 Декември, 2016 Еми вземи прочети тези грешки де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jdmstar 0 #5 Отговорено 14 Декември, 2016 Еми вземи прочети тези грешки де! Къде да ги прочета? ECU-то ти работи в авариен режим и не позволява повече от 3000 оборота. Това добре ли е или не ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #6 Отговорено 14 Декември, 2016 Иди на сервиз най-добре. Само , че в Japan не знам къде има читави сервизи за Хонда . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jdmstar 0 #7 Отговорено 14 Декември, 2016 Иди на сервиз най-добре. Само че в Japan не знам къде има читави сервизи за Хонда От Разград съм и точно сервиз за хонда няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 15 Декември, 2016 Или по скоро да окъси двупиновата букса под жабката и да брои броя на миганията на "чека"на таблото(жълтата лампичка.Има много теми тук ,с грешките също. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #9 Отговорено 15 Декември, 2016 Тук показват как се отчитат грешките! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #10 Отговорено 21 Март, 2017 (Редактирано) Еиииииий, габровската група си казва думата, а за по-лесно, може ли да откачи акумулатора и да пробва така, за 10-15 мин Да види чекина, дали ще загасне? Редактирано 22 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове