qwertyk 2 #1 Публикувано 18 Ноември, 2016 (Редактирано) Honda Accord 6 1.8i 136hp Предстои смяна на ангренажните и пистовите ремъци.Днес майстора ми каза че работата ще струва 100-180 лева и че ще се наложи да се приповдигне двигателя .Въпрос към хората които са сменяли или знаят: наистина ли е наложително повдигането на двигателя? Втори въпрос трябва да се сменят 4-те тампона на двигателите...по сайтовете на магазините за авточасти не мога да ги намеря,някой може ли да ми кажа къде да търся и на какви пари ще ме излезе удоволствието? Ако се окаже че наистина трябва да се повдига двигателя направо ще сменя и тампоните. Редактирано 18 Ноември, 2016 от qwertyk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #2 Отговорено 19 Ноември, 2016 По-добре смени майстора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #3 Отговорено 19 Ноември, 2016 Даже е задължително да го смениш.И тая цена е много плаваща + - 80%. Може да пробваш с оригинални тампони тук във дорума,от общите поръчки. Сигурно ли е ,че всичките са за смяна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 19 Ноември, 2016 Мен ме таксуваха грубо около 50 лева за труд. Ремък, ролки, семеринги и водна помпа. Може и към 100 да е наклонила цената на труда, но в никакъв случай 180. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #5 Отговорено 19 Ноември, 2016 При мене по спомен при обслужването наистина се наложи двигателя да бъде отпуснат откъм ремъците, вярно с мотор ф18а3 съм а колкото до цената около 60 80 лв е трудът Изпратено от моят E2105 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qwertyk 2 #6 Отговорено 20 Ноември, 2016 (Редактирано) Даже е задължително да го смениш.И тая цена е много плаваща + - 80%. Може да пробваш с оригинални тампони тук във дорума,от общите поръчки. Сигурно ли е ,че всичките са за смяна? Предния в задължително за смяна защото е скъсан ,задния не мога да го преценя ,а двата странични ,сякаш нищо им няма .Утре почвам да търся по магазините да видя как им вървят цените. Къде са тези общи поръчки че не мога да ги намеря . Редактирано 20 Ноември, 2016 от qwertyk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #7 Отговорено 20 Ноември, 2016 Активната към момента обща поръчка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qwertyk 2 #8 Отговорено 20 Ноември, 2016 Активната към момента обща поръчка. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове