Guest no1else #41 Отговорено 4 Април, 2007 Я за малко да опущя първата среща в Русе...лелеееее голям резил...ще си видя графика и ако съм свободен ще намина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #42 Отговорено 4 Април, 2007 Мога да ви кажа,че аз със сигурност съм там. Въпросът е колко коли ще сме от Рз-това ще го уточним допълнително. Питанката ми е ще има ли организирани някакви гонки?....то май на полигона всяка неделя се събират некакви БМВ-та и Лади да правят дрифтове може да отидем там,ма ше вземат да ни разбият тия ЛаДИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #43 Отговорено 4 Април, 2007 Колеги,интересува ме дали някой може да осигури стикери на фен клуба?Ами колегата OXYGEN каза, че ще донесе стикери когато идва към Русе, но трябва да му пишете на него колко искате...аз вече съм дал моята заявка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #44 Отговорено 4 Април, 2007 мен да не ме забравите за стикери ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda bassmbass 0 #45 Отговорено 4 Април, 2007 и за мен да има стикери ако може 4ерни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #46 Отговорено 5 Април, 2007 Ами да се препброим:1.Аз2.Морския3.Митака4.Цецо,ако не дойде аз ще му предам стикера.5.Каменски6.Honda BassmBass7.Хари8.Еди Ведър9.НЦН10.Сойчиро11.Спииди Гонзалес12 Д15Б213.НофърстелзПрез седмицата срещнах 1 мом4е с С2000 и съм му предал.Един чисто нов Сивик(СИ) мина покрай сервиза,но не можах да го спра...много ниско летеше,но беше с русенска регистрация...дано да чете тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic1.5 0 #47 Отговорено 5 Април, 2007 и мен ме пишете за стикер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest хари7 #48 Отговорено 5 Април, 2007 Господин Пухлев!За теб ако няма стикер-6те ти дам моят бе приятелю Ве4е си мислех 4е 6те те хване липсата Привет,и дано да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #49 Отговорено 5 Април, 2007 ...трябва ли да си сложим лепенки с никовете да се знаем кой кой е ....да не чакате Еди Ведър да дойде от Сиатъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #50 Отговорено 5 Април, 2007 Ами да се препброим:1.Аз2.Морския3.Митака4.Цецо,ако не дойде аз ще му предам стикера.5.Каменски6.Honda BassmBass7.Хари8.Еди Ведър9.НЦН10.Сойчиро11.Спииди Гонзалес12 Д15Б213.НофърстелзПрез седмицата срещнах 1 мом4е с С2000 и съм му предал.Един чисто нов Сивик(СИ) мина покрай сервиза,но не можах да го спра...много ниско летеше,но беше с русенска регистрация...дано да чете тука Ей Бранко , за мен 2-бр. щото Сивикът ще се обиди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #51 Отговорено 5 Април, 2007 За сивика още не си черпил.. И един съгражданин с Интегра изпреварих..каза че и той ще дойде на срещата.Интеграта беше спряла де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #52 Отговорено 5 Април, 2007 Страхотна идея е тази среща и безкрайно съжалявам че нямя да присъствам.Имам ангажимент извън Русе и няма да съм в града на 7,8 и 9.Банда няма да е зле на тази среща да направите организацията зя следващата .Пуснете тема след това какво сте се наговорили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #53 Отговорено 5 Април, 2007 Агитката расте май не сме от най слабите а за следваща среща наистина ще се говори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #54 Отговорено 5 Април, 2007 (Редактирано) Безкрайно съжалявам че не съм пуснал темата за среща още когато се регистрирах във форума но нейсе. Аз мисля че всяко зло е за добро и ми се струва че наистина ще е незабравима и доста силна първа но не и последна среща. Който носи стикерите да се подготви по-сериозно че да не си вадим очите за тях. Айде със здраве и да не забравите неделя 13.00 паркинга до тв кулата и ако може без имах работа и други такива RESPECT ЗА ВСИЧКИ ХОНДА-холици Редактирано 5 Април, 2007 от morskija Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #55 Отговорено 6 Април, 2007 [/u [url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/117/29134_545.JPG]http://www.picvalley.net/v.php?p=u/117/29134_545.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiro 1 #56 Отговорено 6 Април, 2007 Колеги,стикерите за вътрешно залепяне ли са или за външно? Между другото,някой знае ли кой се е наградил с новия LEGEND? От 1 месец го засичам в к-с Локомотив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido_dimov 0 #57 Отговорено 6 Април, 2007 Айде още един човек за срещата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #58 Отговорено 6 Април, 2007 Аз съм фрий...so count me in Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #59 Отговорено 6 Април, 2007 За сивика още не си черпил.. Не бе Бранко , аз имам предвид онази бялата "микровълнова" (тя все още е моя) , но вярно трябва да почерпя че това лето навършва 20 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #60 Отговорено 6 Април, 2007 Хора не остана Казвайте сега, дали ще трябва да посрещаме някъде гостите от другите градове и къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #61 Отговорено 6 Април, 2007 здравейте за мен стикер също да е от тези които се лепят от вътре.успях с регидтрацията такаче ще се видим в неделя 13.00 часа. HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #62 Отговорено 7 Април, 2007 Ами всеки да си рзапечата на стандартния формат А4 следното:Не се продава....само се тунинговаМarkony-RousseИ да го лепне отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #63 Отговорено 7 Април, 2007 Sory момчета ама без мен- костичката даде фира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Markony #64 Отговорено 7 Април, 2007 Sory момчета ама без мен- костичката даде фира Кво стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord_Mitio 3 #65 Отговорено 7 Април, 2007 Хей,Аз също ще съм там!!! И най-вероятно ще затворя темата като последен включил се за тази среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #66 Отговорено 7 Април, 2007 Хей,Аз също ще съм там!!! И най-вероятно ще затворя темата като последен включил се за тази среща. Радвам се, че се множим и накрая А за темата няма, няма да я заключиш, защото от утре започва да се показва снимковия материял от това ВЕЛИКО събитие Може и нова темичка да се отвори за това но ще го мислим след като саберем русенските хонди на кулата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #67 Отговорено 7 Април, 2007 радвам се че сме толкова много дано и утре да сме толкова че защо не и повече аз малко няма да съм във форма но все пак ще съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #68 Отговорено 8 Април, 2007 браво гледам бая народ сте се събралипожелавам ви и занапред такива срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest UniCorn #69 Отговорено 8 Април, 2007 (Редактирано) Евала на всички хонда фенове от Русе и региона! Гледам, чудна среща се е получила. Доста, при това много хубави хондички има и по тоя край Редактирано 8 Април, 2007 от UniCorn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #70 Отговорено 8 Април, 2007 поздравления ,много добра среща си сте си направили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest morskija #71 Отговорено 8 Април, 2007 (Редактирано) АМИ АЗ СЪМ КАчИЛ СНИМКИТЕ В МОЯ ПРОФИЛ (съжалявам ама нещо не можах да се сборя с ъплоуда във форума) АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ГИ ВИДИ И ДА СИ ДРЪПНЕ НЯКОЯ ДА ЗАПОВЯДА А НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА КАчИ ОБщАТА СНИМКА ОТ ТЕРАСАТА МОЛЯ Редактирано 8 Април, 2007 от morskija Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #72 Отговорено 8 Април, 2007 бах тая русенска мафия завладяват форума евала ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #73 Отговорено 8 Април, 2007 ето и няколко от мене http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122022 и пак не разбрах как направо да ги качвам тия снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #74 Отговорено 8 Април, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #75 Отговорено 9 Април, 2007 (Редактирано) тия червените много хубави нещо мислихте ли за следваща среща - дата място Редактирано 9 Април, 2007 от lud fen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #76 Отговорено 9 Април, 2007 Хич да не е като за първа среще се получи доста добре според мен 16 коли си е постижение за слабичките русенци както се каза в предната тема за нас Да бяхте видели само хората как гледаха, когато колоната минаваше през града и след това когато отидохме в Николово....лигичките им истекоха А за следваща среща, стана дума и със сигурност ще има, но за сега още няма сигурна дата и място, но това не е проблем...желаещи да има мястото е най лесната работа Радвам се, че бях част от това събитие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamenski #77 Отговорено 9 Април, 2007 май забравихме че имахме и едно моторче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #78 Отговорено 9 Април, 2007 аиде стига по тия празници де не че лошо амадайте друга дата и сигурно ще присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #79 Отговорено 9 Април, 2007 МИТАК май пак ние ще сме на топа на устата и затова предлагам ако искаш да поканиш още някой и да се видим някъде та да го обсъдим като хората по-навреме че да разберат повечко хора. Айде ти кажи кога да се видим и къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #80 Отговорено 9 Април, 2007 Гледам, че не са вкарани всички снимки....хайде и другите фотографи да покажат какво за хванали с обективите си Незнам, но според мен хората, които най-много ни липсваха на тази среща, бяха тези, които щяха да носят стикери, че да можем и ние да се фукаме из града Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове