Jump to content
darius

Списание ХОНДА

Recommended Posts

Цялото списание е черно и на него естествено пише "The power of dreams"Гледам и не вярвам,най-после тези от Бултрако си размърдаха задниците и направиха нещо да популяризират любимата ни марка....В списанието има всичко FCX,ACURA FCX LE MAN,LEGEND 3.5i VTEC V6 295 k.c. i 351Nm,CBR1000RR FIREBLADE и т.н. абе много яко........ :rolleyes::cool::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз се изненадах :P Излиза през три месеца и само Хонда си има списание в БГ :P

Редактирано от jan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

абонамент има ли ? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

а как се сдобивате с него?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

и аз това питам ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мене ми го подариха заедно с календа за 2007 :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз това питам ?
ми аз го взех от едно ОМВ , има вид като на нещо което струва 10 лв. , но нямаше почти нищо ново което да не знам , но пък да имаш всички тея инфота на едно място :P - все е нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам и аз едно такова :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Бултрако го пращат на техни клиенти, иначе по бензиностанциите. 10 лв е, но издателя каза че нарочно е такава цената, за да се отсеят само сериозните фенове.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а Бултрако може ли да ни фанат за @#$%#@^@#$^

10лв :P

10лв за списание в което събираме полезни съвети и препоръки - ОК, ама за готини снимки има images.google.com

:P тамън реших че някое друго представителство е решило да бъде нормално

и все... ще взема да си го купя че така малко глупаво ме изби на критика.

мерси за инфото, дано да си струва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Бултрако го пращат на техни клиенти, иначе по бензиностанциите. 10 лв е, но издателя каза че нарочно е такава цената, за да се отсеят само сериозните фенове.....

Е тва па е ебати отсяването страшна стратегия начи ако имаш 10лв за списание си фен ако нямаш не така ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така ми отговориха, като ги питах защо е такава коричната цена...за да привлекат скъпи рекламодатели. Вътре рекламират Rolex, Sofia Golf Club...Работя в рекламна агенция, от там ми е инфото :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали уж е за пополизаране на марката. !!! Да не мислите че някой който кара Рено, Пежо или Фолтсваген, би си взел. Преднадназначено само за фенове, но да им имам отношението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На туй отгоре е запечатано и ако не си нагъл не можеш да видиш за кво иде реч . А пък като го купих и го прегледах - просто се чудя кво ще публикуват в следващия брой ? Явно за това ще е сезонно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rolex, Sofia Golf Club...Работя в рекламна агенция, от там ми е инфото :P

както казват top gear ако стиковете за голф не се събират в багажника, не стаааДраго, дай малко инфо че $3.99 ги давам веднага за такова списание

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами истината е, че на един потенциален клиент на Бултрако, дали едно списание струва 1 или 10 или дори 100лв - му е почти все едно. Аз ако можех да извада 30-40К кеш да си купя нова Хонда, какъв ми е проблема да купя списание за 10лв ?!Хората искат да печелят пари. Ако една шайба може да струва 5-10лв защо списание да не струва толкова?! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това последното е хубаво като идея но не е много популяризиращо :P ако искаха популярност щяха да го пуснат по 1.5лв и безплатно уж откраднато и сканирано в арената и да се разпространи навсякъде за да го видят всички ...аз това го гледам при autodesk правят си уж некадърна защитана софтуера и го пускат на пазара , после на 45-тата минута кракерите са го обработили да не е бъгаво след кракването и са го пуснали в мрежата ,а рибите в българия го теглят, копуват от славейков ,научават се да го ползват колкото и да е дървен и после ония идват и казват " ми то се плаща " :P ... подобна е работата с европейските марки коли и принтерите - продават ти го за без пари и после те скубят за части и консумативи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение е ,че тия от Бултрако са супер зле и винаги са били такива. :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

аз си го имам това списание, представени са доста добре новите модели и е с добър дизайн, на срещата в неделя ще го донеса :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо 6е го разпитам по подробно,той се абонира докато бе6е там.цената която ти казвам е за 1 брой,предполагам на абонамента 6е е по разли4на цифрата :hondarulez: Мнооо яко списание за тунинг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...