jagobi 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2016 ЗДРАВЕЙТЕ ПИЧОВЕ Нов съм във форума и не знам дали тук е мястото за тази тема но ако трябва модератор да я измести.Има ли някой с такъв модел ?Ако знаете нещо специфично за тоя модел ше се радвам да го споделите.Моята е 2,4 мотор 2006 автомат сложих и газ ама си мисля че мелко повече гори сега я засякох 12,7 газ ама върви като звяр.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дани 1 #2 Отговорено 17 Октомври, 2016 Аз съм с този модел вече 6 години.Карам само на бензин.Подържам го в Хонда Апостолов Бургас.Няма нищо специфично по модела. Вашият Елемент е син на цвят,лятото го видях пред р-т Емона.Там работех и аз.Добре изглежда,със здраве да го карате. Ако нещо конкретно Ви интересува питайте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berberian 8 #3 Отговорено 30 Декември, 2016 Колега, всеки ден минаваш покрай нас и много се радвам, че в Несебър има такъв автомобил. Супер е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jagobi 0 #4 Отговорено 14 Януари, 2017 Здравейте, днес ходих напред назад и по едно време паля, и мига една лампа maint req", и се притесних. Отивам при един френд, дето има сервиз, закача едно тамагочи и вика -нямаш грешки. Ми сега, кво да правя, дайте акъл,за кво мига тая пущина? ледам в тубата има клипове как се чисти, ама тя за да светне, може да има причина? Не само да я изгася и после да стане нещо по-лошо. Моля, дайте акъл, благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 14 Януари, 2017 Ако съдя по написаното от теб, те подсеща че иска обслужване - масло, филтри и т.н. Ако пък си я обслужил наскоро, най-вероятно от сервиза не са занулили компютъра, който те подсеща, че е време да смениш масло . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jagobi 0 #6 Отговорено 14 Януари, 2017 Най-вероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jagobi 0 #7 Отговорено 17 Януари, 2017 Смених масло и филтър и я занулих, пък квото стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jagobi 0 #8 Отговорено 3 Март, 2017 (Редактирано) Пичове, реших да си сменя ремъка и се оказва, че е седем канален пистов на дължина 1765. Пробвах с 1760 , не мога да го наместя, търся 1765. Няма никъде. Моля, ако някой знае от къде мога да взема, да помага. Поздрави. Редактирано 3 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 3 Март, 2017 На Дайко имам 1766 и на Джапан партс 1765.Утре мога да ти кажа цени /но са символични/ следобед ,че съм болнични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jagobi 0 #10 Отговорено 3 Март, 2017 (Редактирано) Ще съм благодарен, ще чакам. Редактирано 4 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jagobi 0 #11 Отговорено 5 Март, 2017 На Дайко имам 1766 и на Джапан партс 1765.Утре мога да ти кажа цени /но са символични/ следобед ,че съм болнични. ??????забрави ме?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #12 Отговорено 5 Март, 2017 Напротив. Сега ставам, след 15 мин съм в сервиза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jagobi 0 #13 Отговорено 20 Март, 2017 (Редактирано) Някой да знае, какви по-големи джанти мога да сложа на Елемента, за лятото ? 18-ки, примерно с какво J, с каква гума ? Редактирано 20 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #14 Отговорено 20 Март, 2017 https://www.wheel-size.com/size/honda/element/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове