Петър хонда сивик 1.5 90 0 #1 Публикувано 5 Юли, 2016 Колеги,ако имате наблюдения към някой видове крушки за фаровете да светят силно и добре да се вижда вечерно време става въпрос за h4 но без да ми трябват релета и т.н да няма опасност да изгори нещо.Ако може информация или снимка на модела ще ви бъда много благодарен,че в момента съм с не знам какви но нищо не се вижда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 5 Юли, 2016 Аз съм с OSRAM Blue Vision. Май така им беше името на модела. Светят в спектър по-близък до 5000 келвина. Не е жълта или топло бяло, не е и студено бяло. Като светлина светят повече от обикновенни крушки. Цената им беше 30лв., когато ги купувах. За 30 лв мисля, че си заслужават. Има и по-скъпи модели. Nightbreaker вероятно ще са още по-силни но са и 60 лв комплекта, ако не се лъжа. Всичко, което ти изброих до тука са халогенни крушки. Ако искаш да виждаш през ноща, да имаш крушки дето харчат малко ток и да светят в 5000 келвина спектър трябва да минеш на диодни крушки. Цените им варират между 70-80 лв до 250лв, но просто не може да се говори за сравнение. ЛЕД крушките са просто много силни. Реално съм съпоставял H7 ЛЕД крушка срещу халогенна H4 крушка. Светлината от H7-цата директно препокрива светлината и осветява още повече от H4-ката. Допълнително в рефлектор за H7 крушката светлината се режеше прилично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #3 Отговорено 5 Юли, 2016 (Редактирано) Колега Nightbreaker-а са крушките, ако не искаш някакви гъзарии да ти свети бяло/синьо/зелено и т.н. Не са типичната жълта светлина по-белички са, но наистина светят уникално, заслужават си 30-те лв. Вече една година и повече съм с такива и нямат грешка. Разликата между тях и тия от 4-5лв бройката е доста голяма. Ето това е http://www.emag.bg/komplekt-2-halogenni-krushki-osram-h4-night-breaker-unlimited-up-to-110-12v-55w-64193nbu-duobox/pd/D23RLBBBM/ Имат и други модели, както каза колегата Cool Blue и не знам си какво, сигурно и те са качествени, но за сила на светене дават Nightbreaker-а. Philips също имат конкуренти модели, но съм чел, че по-бързо горели, колко е вярно не знам. Редактирано 5 Юли, 2016 от PetioHonda 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър хонда сивик 1.5 90 0 #4 Отговорено 5 Юли, 2016 Благодаря за бързите мнения и съвети ще ги пробвам скоро.Приятна вечер ви пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #5 Отговорено 6 Юли, 2016 (Редактирано) Колеги,ще използвам темата за да ви попитам какво ви е мнението за тези крушки http://www.emag.bg/komplekt-2-halogenni-krushki-philips-h4-white-vision-12v-55w-12342whvsm/pd/DS50YMBBM/ ?Дали са по-добри от горните на Осрам,които е споделил колегата? Редактирано 6 Юли, 2016 от Николай Димитров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 7 Юли, 2016 Вземи си екстрийм +130%. Миналата година се оборудвах с такива, още светят. Тая есен може и още по- яки да има. Всяка година вадят нов модел, екстрийма е една идея по- слаб от китайските лупи с 55в ксенон и не заслепява. Тия, които си ги показал са по- слаби. Така поне ми го обясни по телефона един продавач. За 2лв на комплект надали се е изциганил толкова, но сме доволни . Щом и баща ми на яриса прогледна и даже не му пастира фаровете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Festara 8 #7 Отговорено 19 Юли, 2016 Аз съм с Bosch Plus 90. Страшни са, за една година навъртях около 35 000 км и постоянно съм на фарове - все още светят. Като се има в предвид и фаровете на сивик 6 ген как добре светят тези за мен са най-добри. Светят в бяла светлина, но не искрящо. Препоръчвам ти ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове