Jump to content

Петър хонда сивик 1.5 90

Фен
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Петър хонда сивик 1.5 90

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол
 1. Проплем в запалването при мокро време

  Колега, имам същия проблем много рядко, но ми се е случвало,когато е много влажно да не запаля. Разбрах, че проблема ми е от дистрибуторната капачка, смених я, но ми се струва, че зяпа. Та въпросът ми е: проблем ли ще е да го намажа със силикон, да го запечатам да не влиза влага? Дали пречи така да се затвори и уплътни с силикон ? Ето една снимка, става въпрос на мястото на зелената черта да го намажа с силикон.
 2. по силни крушки за фарове h4

  Благодаря за бързите мнения и съвети ще ги пробвам скоро. Приятна вечер ви пожелавам.
 3. по силни крушки за фарове h4

  Колеги,ако имате наблюдения към някой видове крушки за фаровете да светят силно и добре да се вижда вечерно време става въпрос за h4 но без да ми трябват релета и т.н да няма опасност да изгори нещо.Ако може информация или снимка на модела ще ви бъда много благодарен,че в момента съм с не знам какви но нищо не се вижда.
 4. Свети ми motorkontrollleuchte

  Добре колега благодаря много. Приятен ден на всички
 5. Свети ми motorkontrollleuchte

  Благодаря на всички за мненията, днес се видях с бившия собственик с който се познаваме и му казах за това той ми каза че, е сменял ламбда сонда с кабелите била около 500 лв. и така светвало на някакви определени километри след като се минали.Да изгася колата да я запаля и да карам.Но все пак ще я закача да видим ако има нещо. Вчера я карах не свети чека и икономичния режим си свети нормално.
 6. Свети ми motorkontrollleuchte

  добре благодаря
 7. Свети ми motorkontrollleuchte

  Също така и икономичния режим спря да свети.
 8. Свети ми motorkontrollleuchte

  На скоро си взех хонда сивик 1.5 90 к витек е д15з3.Досега колата е карана от предишния собственик с 100 октана от шел и аз продължих с това но реших да пробвам с 95 от шел. След като минах около 100 километра и ми светна тази лампа motorkontrollleuchte и продалжава да свети минах още 30 км. изгасих колата,след около 4/5 часа проверих масло,антифриз всичко е на ниво запалих не ми светеше,след 20 тина км. пак светна и продалжи да свети,прибрах се и се чудя дали е възможно да е от бензина ? Ако някои може да сподели мнение много благодаря предварително приятен ден.
×