barabasko 0 #1 Публикувано 9 Май, 2016 Здравейте, Някой ползвал ли е този сервиз в Варна? http://www.honda-varna.com/service/services.html Доволни ли сте от обслужването и цените? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 13 Май, 2016 Аз веднъж само си поръчвах спирачна течност от тях , но ми направиха много добро впечатление. Вече за работата в самия сервиз не мога да коментирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #3 Отговорено 13 Май, 2016 Аз преди няколко месеца си поръчах антифриз от тях. Поръчах го по телефона, не съм ходил при тях, но също останах доволен. Мисля, че това е предния официален дилър /Карада/ на Хонда за Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #4 Отговорено 14 Май, 2016 (Редактирано) Веднъж съм им ползвал услугите и съм доволен.Но тогава не знаех че има Бултрако-Варна Сервиза на Соларей е някъде около града.Взема е майстора от офисът им и ти я връща там. Мога да похваля и новият екип на Бултрако-Варна.Млади момчета добре обучени и работят със желание. Явно е от скоро този екип.Предния екип нещо не работеха сериозно и са ги изгонили явно. Редактирано 14 Май, 2016 от sredez403 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #5 Отговорено 15 Май, 2016 Здравейте колеги , дайте координатите на добър ел техник от Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barabasko 0 #6 Отговорено 24 Май, 2016 Благодаря за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barabasko 0 #7 Отговорено 14 Юли, 2016 Само да споделя, че съм супер доволен от обсулжването! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Electromer 2 #8 Отговорено 9 Октомври, 2016 В ж.к Чайка има мн Добър казва се Сава. номера му е на гаража. Като ми трябва нещо отивам на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #9 Отговорено 16 Октомври, 2016 Още един глас за Сава-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове