M&M 236 #1 Публикувано 5 Май, 2016 Най-накрая се реши основен недостатък на HR-V- то , а той бе ,че на магистрала бе мн тегаво заради късите скорости.Вече си има дълга 5-та (0,700), която му пасна идеално.по-тромаво е ,но не се задъхва по нагорнище90км/ч е на 2500об110 е на 3000140 е на 4000Със сигурност и разхода е надолу Препоръчвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 5 Май, 2016 Сигурен ли си, че не се задъхва по нанагорнище ? едит: сам ли го прави това нещо или в сервиз ? И аз се замислям, защото карам доста често извънградско и малко ме дразни колко е къса 5та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #3 Отговорено 6 Май, 2016 Усеща се по-тромава ,но си катери А и там ,където има големи баири обикновено се кара на 2.3 и 4-та.На прав път или магистрала е ОК.Излиза около 350лв груба сметка части итруд ,ако само това ще се прави, но аз изпоклзвах случая да сменят и съединител Ако имаш път към Бс заповядай да врътнеш кръгче да я усетиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #4 Отговорено 7 Май, 2016 Абе колега-откога чакам да видя точно това-обясни по-подробно за смяната:от каква кутия,колко време трая смяната... Аз съм от Варна,ама лятото съм в Свети Влас и ако си навит-може да прескоча някой път да видя-много ми е любопитно Бих си купил още едно Харви и да му сменя скоростите-то това му е проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 7 Май, 2016 Че не може ли направо да му боднете една кутия С40 и същата работа,така или иначе не се дърпате с тези коли...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #6 Отговорено 7 Май, 2016 (Редактирано) Колата е 4х4 и не съм сигурен за номера с "бодването".Отвътре кутията си е Б-серия с по-коравите търкала заради двойното предаване .Сложихме 5-та 0,714 (мисля най-дългата от б серията).Пича я сложи за половин ден.Телефона му е 089 5737995 Вальо.Бая хонди му минават през ръцете.Мисля дори че има още една такава 5-та при него Тест-драйв не отказвам никому. Ей тва са търкалата Редактирано 7 Май, 2016 от M&M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #7 Отговорено 7 Май, 2016 Да,прав си,изключих,че имате и Б-серия Метода е приложим за тези с Д16 без 4х4... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikarpachev 11 #8 Отговорено 8 Май, 2016 Революция или Еволюция е по-подходящо... На мен точно скоростите са ми супер, но пък, ако ще може тази пуста 5-та да се удължи - определено ще е още по-добре.... Ще се нареждам и аз май май ... Надявам се да споделят впечатленията си и други, ако има такива разбира се, които са го направили вече ... Май бая работа ще му отворите на това момче Ще следя с интерес, докато и аз успея да се ъпдейтна ... Адмирации за такива опити и иновации :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #9 Отговорено 9 Май, 2016 Да,прав си,изключих,че имате и Б-серия Метода е приложим за тези с Д16 без 4х4... Мм да аз май ще се възползвам от това, но пък цяла кутия не е ли към 200-300 лв ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #10 Отговорено 9 Май, 2016 Днес разговарях с човека,оказа се доста наясно какво прави и как го прави! Другата седмица ще се разходя до Бургас и в рамките на деня каза,че колата ще е готова за път! Ще пиша как е с новата 5та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #11 Отговорено 9 Май, 2016 Обади се тест драйв преди процедурата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #12 Отговорено 9 Май, 2016 Обади се тест драйв преди процедурата Задължително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #13 Отговорено 9 Май, 2016 Днес разговарях с човека,оказа се доста наясно какво прави и как го прави! Другата седмица ще се разходя до Бургас и в рамките на деня каза,че колата ще е готова за път! Ще пиша как е с новата 5та Защо ще ходиш чак до Бургас, като фена може да го направи същото в Дупница Може да го питаш, предполагам, че има такава 5та. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #14 Отговорено 9 Май, 2016 Към Drone една кутия читава е 100лв.но варианта Фена да свърши работа е много добра опция.Аз вече се възплолзвах и съм доволен.Смених и съединител,въпреки,че моя се оказа доста читав! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #15 Отговорено 10 Май, 2016 (Редактирано) Благодаря за коментарите . Да реално и фена може но не е поръчвал да му изработят" предавки .Щом има интерес ще направя. Това че са Де серии кутиите нямат нищо общо Харви е друга бира .Води се де серия ма всичко му е различно. Редактирано 10 Май, 2016 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #16 Отговорено 11 Май, 2016 Откога почна да те притеснява какво пише на кутията?.....Обикновено ти пишеш там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове