gyrli 2 #1 Публикувано 22 Март, 2016 Извинявам се за тъпия въпрос,но съм новак все още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 22 Март, 2016 За включване на отоплението на страничните огледала? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyrli 2 #3 Отговорено 22 Март, 2016 Благодаря колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #4 Отговорено 23 Март, 2016 Отоплението на страничните огледала е заедно с отплението на задното стъкло и се включва от копчето което се намира на централната конзола до това за отопление на предното стъкло. А въпросният бутон е за прибиране на страничните огледала. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 23 Март, 2016 DAN_DAN, бутона от снимката е именно за размразяване на страничните огледала, не подвеждай колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #6 Отговорено 23 Март, 2016 Има нещо вярно Преди фейслифта това копче е за отопление на огледалата. Незнам за задното стъкло къде е. При фейслифта това копче е за прибиране на страничните огледала. Отопелени на задното стъкло и огледалата е на копче на централната конзола. А такова чудо като отопление на предно или челно стъкло при Акорд няма. Не съм сигурен дали и при различните нива на оборудване има различния. В конкретния случай при колегата задал въпроса е точно за отопление на огледалата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #7 Отговорено 23 Март, 2016 Ако съм подвел някой се извинявам. Моята седмица беше фейслифтова и това копче беше за прибиране на огледалата, не знаех, че преди фейса служи за отоплението им. В такъв случай къде е копчето за прибиране, или може би по-старите нямат тази екстра. h5rov, под отопление на предното стъкло имах предвид обдухването с топъл и изсушен въздух, а не някакво електрическо отопление каквото има при някои други марки автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 23 Март, 2016 Копчето при пре-фейс за прибиране на огледалата са го сложили във фейс-а ...шега разбира се. Преди фейса няма такава екстра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 23 Март, 2016 При мен е същото копче и е за подгрев, нямам прибиране прибирането е ръчно Преди фейса, размразяването на задния джам е до копчето за обдухване на предното, на централната конзола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gyrli 2 #10 Отговорено 23 Март, 2016 Благодаря Ви за бързите отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове