galin_k 205 #121 Отговорено 30 Октомври, 2025 Колеги, някой кара ли с джанти 17" от Акорд 7ма или 8ма. Имат минимални разлики в ЕТ и J , но като цяло би трябвало да няма отражение, та би било страхотно ако някой може да сподели опит с такива? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3358 #122 Отговорено понеделник в 18:38 Да не отварям нова тема. Някой карал ли е с един от следните модели: 1. MICHELIN Primacy 5 XL 225/65 R17 106V. 2. VREDESTEIN Ultrac+ XL 225/65 R17 106V. 3. HANKOOK Ventus Prime 4 XL 225/65 R17 106V. И какво му е мнението от лични наблюдения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7601 #123 Отговорено вчера в 05:16 На 30.10.2025 г. at 13:09, galin_k написа: Колеги, някой кара ли с джанти 17" от Акорд 7ма или 8ма. Имат минимални разлики в ЕТ и J , но като цяло би трябвало да няма отражение, та би било страхотно ако някой може да сподели опит с такива? Виждал съм CR-V 4 със 17-ки от Акорд 8 и добре му стояха. Предполагам ЕТ-то им е малко по-малко от на 17-ките за джипката, понеже по-навън в арките някак бяха. J-я също едва ли е с разлика повече от половинка, а и на дизайн пасваха - хареса ми. Хондовите жанти са много здрави, а и 2-те коли не са много различни като общо тегло. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3358 #124 Отговорено преди 17 часа И никой ли няма обективни мнения на въпроса ми? Конти-то и Бриджстоннът ги изключвам. Както и другите. Мнения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Гълъбов 103 #125 Отговорено преди 8 часа (Редактирано) Летните ми гуми са hankook ventus prime 225 60 18 ..карам ги трето лято Тогавашните им ревюта на тестовете бяха с изключителни показания като цяло с нищо не отстъпващи на водещите марки и затова се спрях на тях.Тихи са държат се добре и на завои и добре си спират и грайфера не е мръднал за три лета(лично мнение и наблюдение) Редактирано преди 8 часа от Х.Гълъбов 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове