pll_ili 6 #1 Публикувано 2 Февруари, 2016 Откаде да закупя тапи за отворите на халогените на бронята за црв 98-01 147к.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #2 Отговорено 2 Февруари, 2016 Тези "тапи" не са ли неразделна част от бронята, т.е. за да монтираш "халогени" тапите се изрязват, и после няма как да се монтират обратно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #3 Отговорено 5 Февруари, 2016 Здравей, колега!Навярно говориш за капачката която закрива отвора за халогените на бронята.Ако имаш фабричен отвор на бронята за фаровете за мъгла.Капачетата се купуват от Бултрако с поръчка от около 10 дена .Цената беше по спомен около 22 лева.Има значение за ляв или десен отвор ти трябва капачка.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 5 Февруари, 2016 По-добре си ги поръчай пшрез общите поръчки ще струват 2-3 $ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
батката 7 #5 Отговорено 29 Февруари, 2016 Колега, мисля че имам една капачка но не помня лява или дясна. Ако неси си намерил пиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #6 Отговорено 29 Февруари, 2016 Мисля че и аз имам една капачка,но не помня лява или дясна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове