Jump to content

Dancho1

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно Dancho1

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Дай още един път , че не те разбрах
  2. Градско 10л/100км Извън градско 7.5л/100км двигателя е H23
  3. Още един глас за Импас 56 ... намира се в посока бул. 8-ми Приморски към ул. Никола Въпцаров ---> след бензиностанцията на PETROL втората пресечка в ляво ( над курортна поликниника ) и след това само направо .... докато ти свърши пътя Има си табела ИМПАС 56 - работят качествено + бързо + добри цени !
  4. ти какво караш ? запорожец ? какво да направя ... не са ми в класа
  5. мен всекидневно ме дърпат резачки от рода на ГОЛФ 2 и 3 ... рядко и 4 , БМВ 3-та серия , Ауди Б4 и всевъзможни други изтребители на ДИЗЕЛ
  6. Само на ЕКО 100 октана и когато няма пари 95+ Раздават и карти с 2ст отстъпка на литър , не е много , но е нещо
  7. аз не мога да си обясня какво толкова странно има в това човек да напише критика ?!?! Ходих при него , дето много го хвалите .. обосновах се защо и къде е сгрешил . Е ПА КЪВ БЕШЕ ТИ ЧЕ ДА МИ ПИШЕШ ?!?! Ходи си оправяй колите където искаш . Как вече незнам за кой път повтарям ... както ти казваш че тоя е най-великият майстор , така и аз имам право да кажа ( също от опит ) че тоя човек не става за майстор ... още повече за специализиран сервиз ЧУЙТЕ СЕ МАЛКО КАКВО ПРИКАЗВАТЕ ! НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ КАРАМ ДА МИ ОТГОВАРЯ НА ТЕМАТА , НИЩО НЕ ПИТАМ .... НЯКВИ БАВНИ ЛИ СТЕ ?!?!? ЧОВЕКА ПИШЕ ЗА СЕРВИЗ ОТ КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН , РЕШИХ ДА МУ ПИША ДА ВИДИ ЧЕ НЕ Е САМО ТОЙ И В КРАЙНА СМЕТКА ДА КАЖА , ЧЕ ТРУДНО СЕ УЦЕЛВА НА ДОБЪР МАЙСТОР ! Писна ми тука някви разбирковци да се изказват по тема по която са напълно некомпетентни !
  8. абе и аз не съм карал никой да ми отговаря на поста , още повече некви нищо не знаещи хорица ! Да съм те молил за некомпетентното ти мнение ? Не съм ! Това че ти и много други заблудени фенове си мислите , че това е добър майстор си е ваш проблем , аз написах моите ( и не само моите ) впечатления от него ! Нека следващият който отиде при него да прочете както вашите хвалби така и моята критика за него ! Ама май критика не ви оттърва И както вече бях писал ... НИКОГА , АМА НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА ТОЯ ДА МИ ПИПА КОЛАТА !
  9. абе ти ми изглеждаше свестен ... незнам кви глупости ми пишеш ! Точно до тоя няма да опра ! Колко фенове на хонда е оправил , а не колко хонди е оправил ! Това ,че се мислиш за голям разбирко и явно сте аверчета с тоя майстор , мене не ме касае ! Но всеки си има мнение и право на избор . Моето мнение е че моргата ти е добра , а Дидо не става за майстор !П.П ако ти беше тоя с моргата във Виница !
  10. първо - нямам толкова време и не ми се занимавам да обяснявам ,защо тоя майстор не го бива ! За всеки влак си има пътници , да се оправя както му харесва . Просто видях човека , че изразява добро мнение за двама дидовци , аз ходих при един с такова име и останах крайно разочарован ! Аз нека да предупредя , че това изобщо не е майстор , пък камо ли на ХОНДА специализиран сервиз Колко по конкретен да бъда ? Купих си хонда със скъсан ремък . Отидох при тоя ДИДО , той ми отвори двигателя . Каза ,че всички клапани са за смяна . Ремъци и ролки ( нормално ) , но това което ме учуди бе ,че ми каза че цилиндъра ми е много надран и щяло много да пуши и да гори масло . В цялата тарапана която ми бе на главата тогава , аз изобщо не предположих ,че може да греши и се застъпах за неговото решение . При което баща ми взе да се интересува , от какво се е надрал цилиндъра , но тоя дидо не можа да обясни ! Баща ми се занимава с коли от доста години и все малко или много си има понятие . От там вече се усъмних в предценката на ГОЛЕМИЯТ МАЙСТОР и отидох при други майстори , които са ни правили много коли през годините . Когато погледнаха колата , първо че ме увериха , че няма нищо общо с това което ми каза великият майстор ! Цилиндъра е надран , но изключително малко ! Изобщо не може и да става дума за горене на масло и пушене от ауспуха , както ми обясняваше тоя ! Още повече , че има 4 абсолютно здрави клапана ! Ролките си бяха повече от добри ! И като цяло ремонта ми излезе 500 лв ( части + труд + масло + антифриз ) А тоя ми взе 100 лв за да даде напълно грешна диагностика ! Колата в момента си върви повече от перфектно , за което съм благодарен на майсторите в Галата , които я оправиха . За този Дидо в Левски мога да кажа само , че много го хвалите , но незнаете колко грешни пари сте хвърлили по колите си заради неговото некомпетентно мнение ! Сменили сте оригинални части на хонда с някакви Китайски или Тайландски , заради "СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО " му мнение ! Сега конкретизирах ли достатъчно ? П.П не заслужава да му прая чест , да отворя тема в която да го плюя !
  11. абе изобщо да не те слуша човека Такива майстори на хонда , мани ги Бях при тоя ДИДО дето много го хвалите в Левски ( не му знам ника тука ) За него мога да кажа , че понятие си няма .. то човек колкото и културен да е .. с много малко майстори може да излезе на глава . Кофтито беше , че четох добри коментари за него , но явно са от хора които главно ходят да им сменя накладки или други такива глупости ... Лично аз отидох при него сложи ми грешна диагноза ( знам че е грешна понеже ден след това истински майстор , който не претендира да е СЕРВИЗ НА ХОНДА ми оправи колата ) и съответно разбрах и се уверих че такива глупости каквито ми беше наговорил тоя изобщо не съществуват Грешката е моя , че се доверих на някакви куци мнения за едно малко гаражче с голям майстор вътре ( да не обяснявам как ми беше свалена главата ... ) 100 лв абсолютно грешни пари дадох за едно отваряне на двигател САМО ЗА ОТВАРЯНЕ , дори не беше прибран двигателят , освен това и грешна диагностика ?! Е това специализиран сервиз на хонда ли е ?!?!? Много го защитавах тоя майстор преди да се убедя че на колата нищо и няма ... много се изложих заради него , но поне вече си знам урока и крака ми няма да стъпи там дори и за най-малкият ремонт ! Дори и да е последният майстор на света За другият ДИДО ( до автосалоните ) чух само добри неща от мои познати ( лични ... не хора от форума ) и може би някой път при него ще отида . Но за този от ЛЕВСКИ , уви вскички извън този форум има какво да споделят ... чесно казано незнам как изобщо човек се връща в този сервиз ?!?! Скъпо и неадекватно поведение ! Общо взето трудно се намира свестен сервиз , всеки претендира че много разбира , но в крайна сметка само ти ****** колата ! Та с две думи .. тоя "майстор" на HONDA в Лески хич ама хич не го бива !
  12. Ремъка ти е 37лв (евро 07 ) мисля че на mitsuboshi беше ако ролката ти е добре няма защо да я сменяш , същото се отнася и за водна помна и т.н !
  13. Е как може да сравнявате 4 с 5 . Аз какво да кажа ... освен 4г друг прелюд да е красив , е не съм видял какъвто и тунинг на има Не се излагай , вземи си прелюд 4г Колкото до двигателя , насочи се към нещо по-различно от х22 , поне докато я регистрираш (ако е нов внос , но аз не бих си купил кола карана в Бг ). След това вече и слагай ракетен двигател ако искаш ! В крайна сметка " всеки с вкуса си - казало кучето и си облизало гъза " - явно и то е предпочело 5г Но е демокрация , всеки сам прави своя избор ( това не пречи той да е грешен ) !
  14. страшна колица карането е удоволствие с такава кола ! Всичко най-хубаво колега !
  15. Ами да ти кажа - карал съм такова и ако това е прилично ОК . Лично за мен не е прилично . Всеки разбира скоростта по различен начин . Но мисля , че както ти казваш , че това е добра кола и аз имам правото да кажа , че не е ! Все пак свобода на словото .
×
×
  • Създай нов...