Jump to content

sany

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sany

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте :)) Бих искала да попитам хората с този модел на хонда (сивик, 1.8 i-shift , 140hp, 2009) колко ви гори среден разход -градско? Аз я карам изключително икономично и по изчисления на таблото ми показва среден разход 7.3 ,но когато направих стандартната калкулация на изразходен пълен резервоар ми излезе, че гори около 9.9 среден разход. Струва ми се много , при положение ,че ми казаха ,че ще е икономична. Имайте предвид ,че винаги когато мога я карам с пълни точки - Eco около 5/100. Вие какво мислите ?? Струва ли ви се нормално и ако не ,има ли проблем някъде ? Благодаря 🙏
  2. Здравейте :)) Имам Honda Civic V-tec , I-shift 1.8 , 2009г. от по-малко от месец. Много съм доволна, придава чувство на стегната и спортна кола. Но нещото,което ми направи впечатление напоследък е в задръстванията като отпусна спирачката и почва да тресе и да придърпва при хода й напред без да давам газ. Оправя се когато подам повече газ и не го прави на др предавки - само на първа при отпускане на спирачка. Ако и вие сте се сблъсквали с този проблем, може ли да ми кажете от какво е породен? Надявам се да е от маслото на кутията, което ще сменям другата седмица , а не да е породено от износен съединител 😬
  3. Взех си сивик 8ма генерация - 2009 i-shift. Много приятно се кара, освен това превключване на скоростите , някак бавно ги сменя, но разбрах, че такава е кутията . Нещо,което почна да ми прави впечатление в задръстванията като отпусна спирачка и без да дам газ ,колата започва да придърпва. Не го прави често ,но се случва .. надявам се да е от маслото в скоростната кутия, а не да е повреден съединителя. Ще го погледна след смяна на масло в кутията. :)) вие какво мислите ?
  4. Здравейте :)) Спрях се на Хонда сивик 8-ма генерация-автоматик - 2007,2008. Разбрах,че скоростната кутия не е пълен автоматик, а роботизирана (i-shift). Някой с такава кола ще ми каже ли дали са надеждни? Кутията здрава ли е, разваля ли се, кои са й болежките и скъп ли е ремонта по нея ? Като цяло колата скъпа ли е за поддръжка? Гори ли много градско? Благодаря !
×
×
  • Създай нов...