Jump to content

alexiv

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно alexiv

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V (4 gen)
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. При мен няма auto unlock както е показал AzSum. И аз съм с автоматик. AutoLock няма. И аз търсих. Имах на предната не-Хонда кола. Единственото което има е ако си с безконтактно (без да цъкаш дистанционното, само да е в теб) отключване може да си активираш ако си отвориш с ръка вратата на шофьора да отключва само нея. Другите врати да остават заключени. А иначе с дистанционното като отвориш колата си отваря всички врати. Заключването на всички става само с копчето на шоф.врата и ръчно от шофьора Това е всичко налично по темата поне при мен (от последните 4генерация 2018та уж с почти всички екстри за БГ).
  2. За почти 5 години дето я имам (2L бензин, 4та ген) не съм го виждал това, но аз и не карам много - 10хил.км/г. При мен напомня заради срока до сега всеки път. Не знаех, че си смята и нещо свое извън зададените изминати км и 1 година. Явно при теб сериозно е карана преди или пък ти сериозно повече я караш от предишния собственик и от там алгоритъма изненадва с резултати. Някакъв reset ако има, то това най-вероятно еа извън нещата дето да можеш да променяш през борд компютъра, по-скоро с външна техника за диагностика и настройки ще е.
  3. Добре, че си пробвал и писа във форума за други нуждаещи се да знаят (а и аз де :-) още не съм пробвал, ама и аз научих нещо).
  4. Минах по всичко в navi app-а. Нищо не видях и нямам спомен да съм виждал (а от 5 години я имам). Това по-долу намери ли го и пробва ли го? (като се сетя ще пробвам, не го очаквах да е тук, но...): https://support.garmin.com/en-US/?faq=uhZVloK0Jy5JFKTTdlCE49 1.Touch Home (не става ясно кой Home , на Garmin Navi app-а или на цялата система по-скоро е на цялата система според мен) 2.Touch Settings 3.Touch System 4.Touch Sound/Beep tab 5.Adjust Guidance Volume
  5. https://bg.vin-info.com/?utm_medium=article&utm_source=press-realese&utm_campaign=prcamp-jun-2019&utm_term=domain имаха кампания за безплатна проверка с код: JNUBLF Не съм го пробвал лично. Ако връщат полезна информация драсни малко инфо тук да знаят всички, че е полезен сайта.
  6. Ксенон са. Иначе това го пише на всички коли с фабричен ксенон в упътванията да не ги сменяш сам. Ще е интересно колегите да споделят опит обаче.
×
×
  • Създай нов...