Jump to content

dante.18

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно dante.18

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2007 2.4 Executive
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

1058 профилни разглеждания
  1. Мога да потвърдя от личен опит. Има разлика при броя на винтове между шофьорската и пасажерската кора. При пасажерската са с два винтове повече, точно тези скритите в дръжката. Като махнеш сивиякапак на дръжката ще ги видиш двата винта.
  2. Имам един въпрос. Горната помпа издаде багажа, смениха я, но имало и проблем със съединителя (изисквало се много сила за натискане на педала, поне аз така разбрах). При проверка по рама съединителя излизал 230мм, но пък аз искам да сложа Aisin. Aisin-а е 220мм, защо има такава разлика, ще окаже ли проблем? Колата е 2.4 Executive 2007.
  3. Благодаря ви колеги за насоките! Ще проверя кабелаците.
  4. Здравейте колеги! Имам един странен проблем с прибирането на страничните огледала. Когато купих колата дясното огледало не искаше да се разпъва след като е прибрано от копчето, нито звук издаваше да се пробва да се разпъне нито нищо, докато лявото си работи както трябва и го оставих така. Но сега като ми се наложи да ползвам подгрева на огледалата и открих нещо странно. Когато подгрева е изключен дясното огледало се прибира, но не иска да се разпъне, а когато подгрева е включен се разпъва, но не може да се прибира. Прикачил съм и една видео демонстрация. Нещо някое реле или инсталация? Untitled Project-HD 720p.mov
  5. Също виж планката на педала, защото и при мен се случи така. Помислих си, че е помпа, но се оказа, че заварката се е скъсала. VID_20210923_085230-Up to 4K.mov
  6. Здравейте, колеги! Понеже ме очкава дълго пътешествие (на 14 август), за да съм спокоен, искам да сменя хидравличния маркуч и маслото на двигателя. Понеже, като ходих към 25 Юли при Слави в Овча Купел, се оказа, че е зает до средата на Август (графика му беше пълен до 23 август). Затова, искам да ви попитам къде в София могат да извършат тази смяна? Изискването ми е да работят с части на клиента, защото си имам всичко (маркуча, маслата и филтъра). А относно за бронята, имах нещастието да я нагъна леко в един кол (не е голяма щетата). Гледах ги тези Карпласт (http://www.karplastvm.com/). Притеснението ми е единствено дали ще успеят да нацелят цвета, понеже е Dark Moccha pearl се води (код: yr565p). Ще се радвам ако някой също даде препоръка за тенекеджия! Живея в Овча Купел, но няма проблем къде ще се намират сервизите.
  7. Може това да отговори на въпросът ти за дисплея. ЦЪК А относно радиото, след като тръгне самият екран, натисни аудио и след това вече, ще можеш да боравиш със копчетата за CD/AUX и FM/AM.
  8. Здравейте колеги! Имам и аз въпрос относно ксенон кит. Става дума за Honda Accord 2003 2.0. Чудя се между тези двата: 1. https://www.xenon.bg/productv/6105/xenon-express-h1-ksenon-sistema-h1-za-kola-ac-tip-35w-300-svetlina-malki-balasti-12-m-palna-garantsia.html 2. https://www.xenon.bg/product/1208/raytech-h1-ksenon-sistema-h1-za-kola-ac-tip-35w-300-svetlina-malki-balasti-24-m-palna-garantsia.html Ще се слагат на късите. Също се чудя дали да са 35 W или 55W? Може би 55W много ще пречат на другите?
  9. Здравейте колеги! Веч мога да се похваля и аз. Станах собственик на Honda Accord 2007 2.4. Благодаря на колегите, които изкаха мнение по въпросите ми!
  10. Здравейте хора! Спрял съм се на Акорд 2,4. Нмерих един човек от Бургас на име Иван Иванов. Изглежда, че активно се занимава с продажба на Хонда. Въпроса ми е някой има ли мнение като цяло за неговия асортимент и точност. Понеже обявата е във затворена фейсбук група, не знам дали ще има логика да я прикача тук. Модела е екзекутив, 2004 година ръчка за 8800 лв. 190000 км. По снимки изглежда запазена, но това не е фактор. Просто живея в София и ако ходя в Бургас да имам нещо в предвид относно какво да очаквам. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...