Jump to content

7ihomiR

Фен
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About 7ihomiR

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Toyota Celica
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Силистра
 1. Утре ще ходя да я гледам. Човека ми изпрати сервизна история от както е закупена колата, за 11 години назад. Каза ми ,че е изкарал сертификат за колата ,че е ЕВРО 5 от Бултрако. И на мен цената ми се вижда малко височка ,но ще видим утре какво ще се разберем. Надявам се от утре и аз да съм вече официално в клуба на Акордите. 😄
 2. Здравейте, имам запитване за един автомобил. https://www.cars.bg/offer/6083b85fae1a337af75e2803 - ето я колата на която съм се спрял. Някой може ли да ми каже, ако има хора от Пловдив ,дали човека е надежден и като пари- екстри дали си струва цената. Че съм от далеч и да не бия напразно път, ако някой има наблюдения върху въпросната автокъща да сподели. И да ми препоръчате някой читав сервиз в Пловдив, за да я проверя. Благодаря.
 3. Здравейте и от мен. Скоро ще продам старата си кола и доста време се чудех каква да е следващата и се спрях на Акорд 8ма генерация 2.4 бензин автомат. Имам обаче няколко въпроса , ако някой бъде така любезен да ми отговори. Първо ,четох на няколко места ,че този двигател бил бутал масло в някой случай и по - сериозно количество. Това фабричен дефект ли е или е в следствие на магарето зад волана? Какви са му най -честите болежки на тоя двигател ( освен проблема с маслото който засегнах ) ? Интересува ме,понеже до тоя момент не съм имал кола автоматик и не знам дали ще разбера в действителност дали наистина е тромава тази кутия, както по назад беше споменато ? На колко хиляди километра се обслужва тази кутия и при оглед на даден автомобил как най - правилно да разбера дали кутията е наред ? Предполагам не трябва да " рита " при превключване и до колкото съм запознат на наклон не трябва да тръгва автомобила назад. Както казах не съм се сблъсквал до сега с автомат, мой собствен :D И последно оборудването на колата, гледам някой Executive са с навигация някой не са.До колкото съм запознат Elegance е с най - ниското оборудване.А над Executive има ли друга конфигурация ? Въпросната навигация има ли актуални данни за 2021 и като цяло струва ли си да се търси с навигация ,че при бензина като цяло гледам са доста по редки от колкото при дизела. Въпросните системи CMBS / LKAS освен на магистралата има ли полза от тях при второстепенни пътища. Моят град е далеч от магистрали и рядко ми се налага да ги ползвам , та за това питам дали има полза като цяло от тях, ако не се позлват на магистрала. Имам и други въпроси, но ще спра до тук. Благодаря предварително на отзовалите се. :)
×
×
 • Create New...