Jump to content

repo_ssv

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно repo_ssv

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Acura
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    ...DE

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. dandilov, за да капна трябва да имам от това масло, ама моята американка я "научих" да си върви с SHELL HELIX ULTRA 0W-30 A5/B5, още по-вече след като видях и анализа ти за това масло, нямам намерение да го сменям. Просто този продукт се рекламира активно във всички канали и за това ми стана интересно дали някой от форума си е купувал, да капне капка и да видиме анализ на това извънземно масло. Ако се окаже супер качествен продукт примерно от ранга на равенол, шел но с по-ниска цена, би било оферта за в бъдеще.
  2. Горния коментар бе точно в целта. До този момент не му бях гледал изпълненията на тоя юнак, просто клиент ми го показа на телефона си и се възмущаваше как все още органа не се е самосезирал, при положение че има доста материал....
  3. По темата на автора/авторката т.1 имаш вкл достатъчно консуматори и този последния идва малко по-вече на акумулатора, затова и двигателя се затормозва(отговаря на повишената консумация на ел енергия), намаляването на светлината, може да е и от водата която се пръска при миенето; т.2 и 3 диагностика само на място, в противен случай рискуваш да напаруваш непотребни неща. т.4 щом се кара основно градско се търси местен сервиз за поставяне на газова(макс50км радиус), има си периодично гаранционно и след гаранционно обслужване, икономически нецелесъобразно е да се обикаля от град в град. Както sashua, обикаляш сервизите и събираш оферти...и питай/искай гаранция, не забравяй също и да изискваш/вземеш всички съпътстващи документи, които ще са ти необходими за регистрация на газовата после в КАТ.
  4. отскочи до fenabg. Ще получиш комплексно обслужване.
  5. Клипчетата на колегата са достатъчно красноречиви за културата на нашенеца. По улиците ни по-силния и нахалния пИчели!
  6. Няма смисъл да взимаш 5.1. Относно марката взимай това което е по-прясно. И не пипай казанчето(промивка можеш да му направиш чак когато правиш пълна профилактика на помпите), че може се вкараш в страшен филм.
×
×
  • Създай нов...