Jump to content

Nikolay_7007

Фен
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Nikolay_7007

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Хасково

Recent Profile Visitors

177 profile views
 1. Ами не съм го смятал с точност.Последното зареждане-18.6л.хвана.Изминах 190км. като 110км.са градско ,70навън и 10-тина кален черен път на максимум 2-ра.По прехвърлянето бензин-газ за периода горе-долу 15-16 км. са минати на бензин.
 2. Ами газовата вече е монтирана.Рейката се оказа Алекс.Ревизиран изпарител R-Uno.Компютърът/Тамона/беше отчел 270 часа.Нови тръби,20л.бутилка Колос и турска сонда.Нова пълначка.Калибровката излезе веднага. Още 15 км.в движение с много леки корекции и всичко заспа!Изминати 500км. на газ.Никаква разлика във вървенето.Няма светене на чека.Прехода бензин/газ не се усеща.Среден разход смесено на газ малко под 11литра на 100.В бутилката се събират 18.5 литра газ.За сега съм повече от доволен!
 3. Здравейте!Купих си Хонда ХРВ къса база 4 по 4!Количката е запазена за годините си!Има си козметични забележки,но никаква ръжда.Обслужих я - ремъци,ролки,водна помпа филтри,нови гуми ,масло кастрол 5W40 и масла на Хонда за скоростите и диференциала.За две седмици и навъртях 1000 километра за които маслото не мръдна.Минах през места за които с другата си кола не съм и помислял!Доволен съм от колата и следващото нещо ще е монтаж на газов инжекцион!Имам наличен такъв на около 20000км. от една от другите ни коли на която наследника издуха гарнитурата на главата и понеже вече е доста поизгнила смятам да я прехвърля на Хондата.Разбира се с нова сонда , бутилка и филтри. За въпросната Тамона изчетох доста полярни мнения!Лично аз за периода на експлоатация нямам забележки но дали ще е удачна за ХРВ-то и дали ще може да се настрои добре?Има вариант газаджията да ми приспадне компютъра и да сложим евентуално друг нов.Ако някой кара с такава моля да сподели.
×
×
 • Create New...