Jump to content

Nikolay_7007

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nikolay_7007

  1. Ами не съм го смятал с точност.Последното зареждане-18.6л.хвана.Изминах 190км. като 110км.са градско ,70навън и 10-тина кален черен път на максимум 2-ра.По прехвърлянето бензин-газ за периода горе-долу 15-16 км. са минати на бензин.
  2. Ами газовата вече е монтирана.Рейката се оказа Алекс.Ревизиран изпарител R-Uno.Компютърът/Тамона/беше отчел 270 часа.Нови тръби,20л.бутилка Колос и турска сонда.Нова пълначка.Калибровката излезе веднага. Още 15 км.в движение с много леки корекции и всичко заспа!Изминати 500км. на газ.Никаква разлика във вървенето.Няма светене на чека.Прехода бензин/газ не се усеща.Среден разход смесено на газ малко под 11литра на 100.В бутилката се събират 18.5 литра газ.За сега съм повече от доволен!
  3. Nikolay_7007

    Купих си HR-V

    Здравейте!Купих си Хонда ХРВ къса база 4 по 4!Количката е запазена за годините си!Има си козметични забележки,но никаква ръжда.Обслужих я - ремъци,ролки,водна помпа филтри,нови гуми ,масло кастрол 5W40 и масла на Хонда за скоростите и диференциала.За две седмици и навъртях 1000 километра за които маслото не мръдна.Минах през места за които с другата си кола не съм и помислял!Доволен съм от колата и следващото нещо ще е монтаж на газов инжекцион!Имам наличен такъв на около 20000км. от една от другите ни коли на която наследника издуха гарнитурата на главата и понеже вече е доста поизгнила смятам да я прехвърля на Хондата.Разбира се с нова сонда , бутилка и филтри. За въпросната Тамона изчетох доста полярни мнения!Лично аз за периода на експлоатация нямам забележки но дали ще е удачна за ХРВ-то и дали ще може да се настрои добре?Има вариант газаджията да ми приспадне компютъра и да сложим евентуално друг нов.Ако някой кара с такава моля да сподели.
×
×
  • Създай нов...