Jump to content

toniam

Фен
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by toniam

 1. Колега, а точния размер на джантите(ширина ,ЕТ)? И тия датчици откъде-ако имаш линк нещо?
 2. Разбрах, благодаря!
 3. Благодаря колега, но аз няма да слагам "Run flat", тука карам целогодишно с летни гуми, а и няма дупки, така, че тия датчици са ми излишни мисля! Дай моля те размера на джантите (ширина, ЕТ ) и някоя снимчица🤣ако имаш! Благодаря още веднъж!
 4. Много благодаря колега! Разбирам, че тези размери проверено са слагани и не опират без никакви промени, окачване, фланци, рязане на калници и т. н.
 5. Здравейте, колеги! Мисля да сменям джантите с 18" или 19", та въпросът ми какъв точно трябва да е размера за да не опират в калниците! Благодаря предварително!
 6. Кажи за какво ме предупреждаваш, че нещо не разбрах!? 

 7. Здравей, колега! Трябва да свалиш бронята и да видиш кой от държачите ти се е счупил! Сменяш го, щракваш я отново и готово!
 8. Еми , мисля, че добре се получи!
 9. Една кола започнеш ли да и бъркаш като на прасе-пиши я бегала ! Карайте си колите и не се занимавайте с глупости!
 10. Живея в Мадрид от 20 години! Благодаря ти, но не ми върши работа! Бъди здрав!
 11. Здравейте, никъде не намерих карбонови капачки за огледалата, така че, не ми остава нищо друго освен да си ги направя сам с карбонов винил! Въпросът ми е лесно ли се свалят и ако някой е свалял да пусне линк!
 12. Не още-като регулиране клапаните след 15000 км. ще я сменя!
 13. Здравейте, колеги-търся си карбонови тапи за страничните огледала! Ако някой е купувал, моля да даде линк! Благодаря предварително!
 14. Мисълта ми е,че ако имам счупени някои от държачите отдолу купувайки нови и смяна би трябвало да се разреши проблема!
 15. Здравейте,колеги!Забелязвам леко провисване на предната броня около фаровете се вижда най-добре.Ако някой е решил проблема,моля да сподели!Благодаря предварително!
 16. Именно,това имах предвид!Да прекараме кризата"повечето свободно време" вместо да бием жените да обърнем внимание на малките нещица,които отдавна се каним да направим и сме нямали време!Бъдете здрави и се пазете!
×
×
 • Create New...