Jump to content

Sinan

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sinan

  1. Извинявай! Не обърнах внимание, че си Турър.
  2. Сменя се през багажника. Има букса, която развърташ и вадиш с крушката. Буксата е на явно място, не е скрита под кори и т.н.
  3. Слави, Мотобокс. Вълшебник!!!
  4. https://bg.no-hero.org/p2008-2067
  5. Привет, колеги! Моля да препоръчате сервиз за ремонт на броня в София. Претърпях лек инцидент и бронята хлътна, а и има разкъсване около 10см.
  6. Аз съм с дискове АТЕ, течност АТЕ и накладки TEXTAR. Спира уникално вече над 10000км. Шум абсолютно никакъв
  7. Моята е от Валенсия и има номер...
  8. При моята 2.0 155к.с. 2005г. е на левия ботуш на амортисьора
  9. Здравейте, колеги! Вече почти година с иридиеви Njk Platinum и безгранична радост. От тихия по рождение двг вече чувам само инжекторите на газта. Ускорението се покачи осезаемо, а разхода падна с около литър газ на 100. Удоволствието е неописуемо...
  10. И моята пристигна с Тек, една изгоря и намерих същите в морга. Имаха две и ги купих. Наскоро умря и втората и сега съм без резерва. Леко съм уплашен от "произведенията" в магазините и се придържам към втора ръка, с надеждата да са по-истински. Наш колега ми предложи 2 бобини Denso и утре ще ги взема да ги возя като теб.
  11. Здравейте, колеги! Моля да препоръчате марка бобини за Акорд 2005, 2.0 бензин, 155к.с.!
  12. Здравей, колега! Работи перфектно. Има едно условие: на флашка могат да се качат до 99 папки с по 99 песни на всяка папка. Папките трябва да са със заглавия disc 1, disc 2 ....
  13. Аз бих се убедил, че горивната, запалителната и спирачната системи са изправни и тогава ще потърся проблема като механичен. Нека я закачат и прочетат през OBD - то! Ако всичко е наред, да се прегледа вакуума! Един съвсем лек прорез на вакуумен канал създава повече главоболия от лоша свещ или бубина, а при сваляне на ск.кутия може да се случи.
  14. Здравей, колега! Абсолютно същия проблем имах с Фолксваген Венто (Господ ме спаси от него и си взех истински автомобил). Двигателят спеше, преди съединителя да забуксува. Смениха го и настъпи нещо страшно. Появиха се побъркващи вибрациите при загрял мотор на празен ход. Смених свещи, кабели, бубина, моноинжекция, дистрибутор, палец, тампони на двг, генерация и накрая CPU и никаква промяна. Ако някой желае да ме убеди, че проблема е другаде, да заповяда, но съм страшно убеден, че проблема беше в недобре фабрично баслансиран к-т съединител, който сам по себе си е като куршум с изместен център на тежестта. Искрено се надявам, твоя проблем да не е сходен и да се реши по-хуманно!
  15. Здравейте, колеги! Моля за Вашия съвет, относно избора нс марка и модел на запалителни свещи! Хондата е Accord 7 (CL) K20A6, оборудвана с газов инжекцион Romano. Благодаря предварително!
  16. Аз монтирах абсолютно същия kit в същия сервиз, преди месец и съм много доволен. Да пробиха капачките, но пък по кабелите има гумени уплътнения, които затварят дупките.
  17. А притесненията се базират на това, че за първи път успях да си купя истински автомобил и ми е малко непознат. На досегашните мъртъвци VW, които карах (защото все не ми стигаха силите за Акорд, още от 5 генерация) им знам и кътните изгнили зъбчета, а тук виждам, че всичко е направено с мисъл. Японска работа... Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
  18. Него го пробвах - тръгна на ръка. Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
  19. Много Ви благодаря! Вероятно е алуминиева като съдя по цвета и. Имах нужда от инфото, тъй като канала, в който ще сменям маслото не е в близост до магазин, а знаете че за да я видя, трябва да сваля болта и източа маслото. Ще взема тази с посочените от DTEC размери и още два размера за всеки случай.
  20. Здравейте, колеги! Сбъднах детската си мечта и отскоро притежавам Хонда Акорд 2.0 155к.с. от 2005г. Предстои ми смяна на масло и за целта подготвям нужните компоненти. Всичко е ок, с изключение на дифтунгата на картерния болт - незнам какъв размер е. Моля за информация относно вътрешния размер на дифтунгата! Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...