Jump to content

gradinarq

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gradinarq

  1. Колеги, от няколко дни вече и аз се оборудвах с едно CR-V 3. Със сигурност в следващите седмици ще се опитам да разбера какъв е вариантът за по-удобни подлакътници и ще споделя какво се е получило!
  2. Здравейте! Бих искал да попитам тези от вас, които притежават Honda CR-V 3 с най-високо ниво на оборудване следното нещо - бутона на волана за дистроник, всъщност означава ли, че колата притежава адаптивен круиз контрол? Или това е някаква по-различна функцоналност? Прикачвам и снимка на бутона за пояснение. Благодаря предварително!
  3. Здравейте! Обмислям покупка на CR-V 3, дори днес ходих да гледам едно и доста ми хареса. Проблемът е, че прословутите подлакътници в средата на предните седалки са наистина ужасни. Хем са тесни, хем са по-нависоко от например един голям подлакътник, както е при 4-та генерация. Та въпросът ми е дали някой от вас се е опитвал да сложи голям единичен подлакътник в средата, който да замени отделните за всяка седалка? Това би било перфектният вариант, ако е възможно да се направи. Опитах се да потърся в интернет разни клипчета, но не намерих за момента. Благодаря предварително!
  4. Здравейте! Аз имам един малко по-различен въпрос. Тези, които от доста време имат афтърмаркет навигация с камера, при монтаж на камерата най-вероятно се пробива купето (поправете ме, ако греша) - имали ли сте проблеми с некачествено пробиване, да влиза вода в купето при дъжд или нещо такова? Май при 2-ра генерация имаше такива проблеми.
  5. Навсякъде пишеше различно из нета за разхода, но, ако при теб е такъв - то това изглежда доста доволно. При положение и че аз ще я карам почти само извънградско. Със сигурност ще гледам за повече екстри, отколкото какъв е двигателят, но ми изглежда, че има по-голям шанс да намеря по-високо оборудване при 2.4 - например тези умни системи, които са доста апетитна хапка, но сигурно излизат доста рядко на вторичния пазар.
  6. Благодаря за отговорите! А има ли шанс да се намери 2.0 бензин с по-високо ниво от Elegance (което се води най-ниското). Понеже навсякъде, където гледам 2.0 е все с такова ниво на оборудване. А 2.4 ми се струва доста ламя от към гориво..
  7. Здравейте! Предварително се извинявам, ако вече има такава тема.. Някой би ли споделил какви са разликите между различните нива на оборудване в Accord - Elegance, Executive, Exclusive. Никъде не видях нещо смислено в нета като обяснение. Като цяло се чудя дали са съществени разликите, какво липсва в по-нискооборудваните модели и т.н. Благодаря предварително!
  8. Здравейте! Загледах се в тази обява - https://www.cars.bg/offer/c2986281 Стори ми се доста съмнителна, защото изглежда нисичка цена за тази година на Акорда, че и бензин. Имате ли идея какви потенциални проблеми може да има?
×
×
  • Създай нов...