Jump to content

Vasil Ganchev

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Vasil Ganchev

  1. Колеги, някой да сподели как се вадят копчетата за сваляне на стьклата за да се подменят крушките! Хонда акорд купе 6!
  2. Това е моето купе! 2.0IS рьчка вече 2 г. я карам! Удоволствие е да караш такава кола!
  3. Оказа се, че кзсото е в генератора! Взех друг втора рька, но като го поставихме, кьсо няма ама не свети ламата за зареждане и свети чека! Батерията се зарежда! Сега вече сьм убеден че е реле регулатора! Може ли да се намери нов? Генератора е митсубиши!
  4. Благодаря! И аз така си мислех, но ако знаех де се намира като го разкача и ако няма кьсо значи е той!
  5. Мисля проблема е точно в този клапан! Трябва да се разкачи за да се види дали пак ще има проблем! Ако не е той ще е VSS -са! Това чета по схемата която имам!
  6. Не сьм сменял нищо! Изгоря пр. 15 и помислих 1е е генератора но не е! Като прочетох грешката беше тази. сега ако поставя предпазител и започва да пуши инсталацията от кьм шофьора под капака!
  7. Здравейте! Имам вьпрос относно сивик 1,4 IS хеч японка 90 к.с. 2000г. Свети чека и грешката е P0443 Evaporative Emission (EVAP)Canister Purge Valve Circuit Malfunction. Та кьде се намира този клапан? Благодаря предварително!
  8. Аз не виждам нито една да става за твоя акорд в този сайт! Погледни в този сайт! http://japancars.ru/catalogs Вьведи VIN-na и виж какьв ОЕМ номер има оригиналната сонда!
  9. на испански е но има и на английски потьрси в ютуба ако това не свьрши работа
  10. https://www.cars.bg/company/bosshogg/?company=bosshogg&cref=148&page=3&cref=148 провери тук или тьрси ударени повредени в сайтовете за продажба на автомобили!
  11. Здравейте колеги .Представям на вашето внимание това купе  Honda Акорд 2.0 i ES бензин купе, употребяван , нов внос Ноември 2000 220,000 км Бензин-газ Ръчни 147 к.с. 2000 см3 2/3 врати сребрист Особености и Екстри Комфорт:Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джанти,Кожен салон,Шибидах, Парктроник,Автопилот Сигурност: ABS, Airbag, Имобилайзер, Центр. заключване Друго:Серво управление, Сервизна книжка. Евростандарт:EURO 4 Платени даньк, застраховка, винетка до 27.01.2020 Допълнителна информация Нов внос Германия-Берлин. Без ръжди Реални 220 000 километра със сервизна книжка. 2 ключа. Интериор , екстериор , както и ходовата част са в много добро състояние, както се вижда и на снимките. Пълен ел. пакет, чупещ волан, подлакътници; 4 бр. AIRBAG; ABS, дистанционно централно заключване, 8 броя гуми и 8 броя джанти - зимни + летни, оригинално радио Bosse Висок клас газова уредба! Летните гуми са на 17цолови джанти, а зимните на 15! GSM +359888276183 Цена 5500лв. Коментар на цената на място!
  12. Здравейте колеги, Имам фабрично монтиран парктроник , който за сьжаление не работи и никьде не намирам някаква информация за него, моля ако някой нещо може да ми помогне нека сподели! Парктроника е Бош по документите на колата. Колата е Акорд 6-та купе 2.0, 147к.с. американка. Благодаря предварително!
  13. Денсо DOX-1409 това е сондата за твоя двигател
  14. И моята е акорд 2.0 147к.с. има газов инжекцион . За мен е направо самолет. От старт до трета вьрти гуми над 4000 оборота направо излита, няма разлика дали е нагаз или бензин, така че, писанията горе че била тежка и за комфорт, да така е но взрви доста добре. Явно колегата от Русе има проблем някакьв, за сравнение с голф и дума не може да става и то пьк 90 коня
  15. Така е разбира се, аз това го написах относно горния пост на колегата който откача клемата на акумулатора, за да чисти грешките. Взпроса е с какво е най-добре да се прочетат, или да се използва самодиагностиката, Тези устройства от типа ELM 327вьршат ли някаква работа или са само за мерене на обороти и т.н.
  16. Такаа е разбира се аз това го написах относно горния пост на колегата който откача клемата на акумулатора, за да чисти грешките. Взпроса е с какво е най-добре да се прочетат, или да се използва самодиагностиката, Тези устройства от типа ELM 327вьршат ли някаква работа или са само за мерене на обороти и т.н.
  17. Здравейте колеги! Относно изтриване на грешка на чека аз го правя като извадя предпазителя back up който на моя акорд 2.0 147к.с. се намира на дясната колона но след няколко стотин километра пак светва, иначе колата вьрви добре но ме дразни това светене имам газова уредба дали е от нея или друго
×
×
  • Създай нов...