Jump to content

dexter jazz

Фен
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About dexter jazz

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Джаз
 • Пол
  Женски
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. dexter jazz

  табло на honda jazz

  така е, и аз не го намерих на нормална цена. Затова използвах ФМ трансмитер с вход за флашка и СД карта. За извън града става, но в града не
 2. dexter jazz

  табло на honda jazz

  Кабелът от първата снимка е подходящият за Джаз 2003. На втората снимка е кабелът, който се използва в следващият модел Джаз. Към него се включва флашка. При първият модел може само да се извади аукс.
 3. Ако не е късно искам да поръчам 4 литра СВТ течност https://www.ato24.de/en/honda-cvt-transmission-fluid-0-946-l.html 4 туби по 0.946 литра * 10.99 евро = 44 евро * 1.9675 = 86.57 лв -5 % = 82.24 лв парите мога да преведа още утре сутрин, дано не е късно
 4. Откъде намерихте крушки и какъв е модела точно? Аз така и не намерих, и я оставих така.
 5. По отношение на крушката в бутона на климатика това видео може да е от помощ A/C Button Light Replacement - Honda Fit / Jazz
 6. Колега здравей , виждам че и ти си минал по пътя по който минавам и аз с Джаза. Исках да те питам какви свещи на Бриск платинени си сложил?

   

 7. аз се интересувам от същия въпрос, може ли отговора да е видим за всички или по добре също да изпратя номера на лични?
 8. https://www.youtube.com/watch?v=C_I55rV3Lnw https://www.youtube.com/watch?v=IpxlhRcEVH0 ето две клипчета на английски и руски където ясно е обяснено как става Аз също се интересувам кога е необходима смяната му, защото по книжка го дават на 120 000 км, но в два различни форумни сервиза получих различни мнения - "смени го щом са минали километрите" и " не се сменя докато няма проблем"
 9. Здравейте, искам и аз да се включа със следното: 1 х https://www.ato24.de/de/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html 4 литра Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 22.90 Евро В понеделник мога да преведа 42.50лв. Благодаря
 10. В крайна сметка сложих зимните гуми на опелските джанти и минах почти 400 км магистрала, колата се движи нормално
 11. Тоест дори при разлика от 1мм няма тресене при висока скорост? А дали е безопасно?
 12. Благодаря за отговора. Гумите още стоят, втулки с такъв размер стана ясно че няма. Нека някой от колегите, който кара с такива джанти или с джанти за фолксваген, които както прочетох също ставали да сподели лично впечатление как е с тях. Не ми се иска да слагам гумите и после да ги свалям, а във форума прочетох противоречиви мнения.
 13. Здравейте, колеги! От скоро съм в Джаза и вече идва време за зимните гуми. Взех едни железни джанти 14" от опел, защото не можах да намеря хондовски на добра цена. Както прочетох тук разликата между оригиналните и опелските е само в центрлания отвор на джантата - хонда е с 56 , а на опел 56.6 . Като отидох при гумаджията да монтира гумите на джантите, за да са готови, той ми каза да си търся втулки. Обясни че ако няма втулки ще има тресене или ще ми се отвиват гайките. Така ли е според вас и има ли такива втулки?
 14. Здравейте, искам и аз да се включа със следното: 1 х https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html 4 литра Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 22.90 Евро В четвъртък мога да преведа 42.50лв. Благодаря!
×